Welpen Ochtendhorde

nestindelingBij de Welpen Ochtendhorde werken we met Nesten, een groepje van 5 à 7 kinderen, afhankelijk van de grootte van de totale groep. Hieronder zien jullie een overzicht van de huidige nestindeling.

Op verzoek een advies over zakmessen Opinel

klok7Hieronder kun je meer lezen over onze draaitijden, afmelden, samen rijden, de installatie, de Welpenbelofte, openen en sluiten, de Yell, enkele regels. de nestindeling en de paklijst voor weekendjes.

contact1Contact met de Welpenleiding Ochtendhorde kan via email, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het bij de Welpenouders bekende telefoonnummer van Akela.

Algemene contactgegevens van de hele Wielewaal zijn te vinden op deze pagina.

LidWorden logo SchuinBen jij tussen de 7 en de 10 en ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou. Hoe het in zijn werk gaat lees je hieronder.

34711486Bij de Welpen Ochtendhorde hebben we een aantal gebruiken en gewoonten, zoals de installatie, openen en sluiten, het gebruik van yells enzovoorts. Hieronder lees je daar meer over.