Welpen Ochtendhorde

Schaatsen (let op!)

Let op: Deze activiteit heeft in het verleden plaats gevonden.

LET OP: TOEVOEGING 25/11/21: Morgenavond, vrijdag, is er een persconferentie. Niet bekend is wat de gevolgen zijn van die persconferentie op ons programma voor zaterdag. De ijsbaan houdt er rekening mee dat nieuwe regels hen zullen treffen. Daarom het verzoek om de Whatsapp goed in de gaten te houden voor last minute communicatie en zaterdag jullie dochter niet aan de straat af te zetten bij de ijsbaan, maar mee naar binnen te gaan.  

 

We gaan vandaag schaatsen! Hieronder alle info

Halen en brengen

We verzamelen om 10:00 uur bij de ijsbaan (Antroon Coolenlaan) in Eindhoven, we wachten jullie binnen in de hal op. Jullie kunnen om 15:00 uur weer worden opgehaald.

Eerder weg?

Moet je eerder weg? Contact dan de leiding aub. Ophalen is dan mogelijk om 13:00 uur in de centrale hal bij de kassa's. Jullie lunchen dan nog met ons mee, rond kwart voor één. We weten dat Nadi, Maral, Dahyun en Fenna om 13:00 uur worden opgehaald. 

Kosten 

Eigen bijdrage entree

De entree bedraagt 7,50 euro. Hiervan wordt 2,50 euro door de speltak gedragen. De eigen bijdrage is 5,00 euro per kind, contant en gepast te betalen aan Akela op de ochtend zelf.

Schaatshuur

Wil je schaatsen huren? Geef dan contant en gepast 6,00 euro extra aan Akela, en geef je schoenmaat door bij aankomst. Zie schaatshuur.

Aantrekken en meenemen

Kleed je warm (genoeg) aan, denk ook aan eventueel muts en handschoenen. Tot 12u schaatsen we buiten, daarna gaat de binnenbaan open.

Vergeet niet je complete unform in verband met de herkenbaarheid als groep, dus zorg dat je je uniform+das draagt! De das dragen we over de kleding, het uniform kan onder de jas gedragen worden.

Neem je eigen lunch mee, voldoende te drinken en een tussendoortje. We lunchen uiteraard gezamenlijk. 


Locatie

Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven