Welpen Ochtendhorde

Iets anders dan Lichtjesroute...

Let op: Deze activiteit heeft in het verleden plaats gevonden.

De Lichtjesroute gaat niet door, we hebben slechts 8 aanmeldingen, 11 afmeldingen en 11 kinderen van wie we helemaal niets hebben gehoord. Helaas.

We draaien op de normale tijd op de blokhut. De avond komt volledig te vervallen.

 

 

Lichtjesroute / ouders met auto gevraagd (aanmelde

We hebben het idee opgevat om met de kinderen in auto's de lichtjesroute te gaan rijden. Hiervoor hebben we ouders nodig die met hun auto 4 van onze kinderen willen rondrijden. 

Auto's gevraagd

We hebben, afhankelijk van het aantal kinderen dat deel neemt, naar verwachting zo'n 8 auto's nodig. Ben jij bereid om te rijden, meld dat dan in onderstaand inschrijfformulier aub.

Tijden

We starten om 19:30 uur op de blokhut. We eindigen daar weer om 22:00 uur. 

Meenemen

Neem allemaal zelf wat te drinken mee en wat lekkers. Hou het bescheiden. Draag je complete uniform!

Aanmelden

Omdat we moeten weten hoeveel auto's we nodig hebben, is het noodzakelijk om je aan te melden. Doe dat via onderstaand formulier, uiterlijk woensdag 15 september 23:59 uur. Daarna sluit de aanmelding automatisch. Kom je niet, meld je dan af. Van alle kinderen die niet zijn opgegeven gaan we uit van een afmelding.

Wat als we geen auto's hebben

Donderdag bekijken we hoeveel kinderen zich hebben opgegeven, en of we voldoende auto's hebben. Indien we onvoldoende zitplekken hebben, dan draaien we waarschijnlijk gewoon een normaal programma in de ochtend. De Lichtjesroute gaat in dat geval niet door.

Scouting Wielewaal, Oirschotsedijk 22, 5651 GC Eindhoven

Inschrijven

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn gesloten.