Welpen Ochtendhorde

e22642b51c5270abb2eb32596c4a734d brown hair red riding hoodDe laatste draaidag zit er alweer op en volgende week gaan we gezellig met z'n alle op zomerkamp!

Afgelopen zaterdag kwam Roodkapje langs, ze was verdwaald terwijl ze onderweg naar oma was. Ze gaf ook aan dat alle bewoners uit het sprookjesbos een beetje in de war waren.

scoutingloterij18/7/17 Met maar liefst 90 (negentig!) loten heeft Vonne de meeste scoutingloten verkocht. Super goed gedaan! Vandaag heb je als bedankje een leuk kado van ons gekregen!

De rest van de meiden heeft ook hun best gedaan. We hebben ruim 300 loten verkocht, waardoor we ongeveer 450 euro extra actiegeld hebben om te gebruiken op het zomerkamp.

2. IMG 1626 kleinOuderkindweekend 2017: MAFFIA

Gangsters, maffiosi, schurken, boeven...zo maar wat benamingen van de familie Corleone.

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei maken jullie kennis met de familie Corleone, die aan het hoofd staat van de maffia.

4 Families die luisteren naar de familienamen Donati, Canneloni, Berlusconi en Aquila, gaan strijden om de gunst van De Don. Welke familie bakt de beste pizza's van Eindhoven?

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we al rond de 16 jeugdleden hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!

SterrenWe gaan proberen om de sterren van dichtbij te bekijken! Dit doen we bij de sterrenwacht deze is gelegen aan de Alberdingk Thijmlaan 3, 5615 EB, Eindhoven, nabij de Stadsschouwburg. We verzamelen daar om 19:00 uur (zorg dat je op tijd bent en compleet uniform aan hebt). De kids kunnen daar om 21:00 uur weer worden opgehaald.