Welpen Ochtendhorde

de goede krantekop van de nieuws dagelijkse krant 257768023/7/19 Er is goed nieuws op leidingvlak!

Shanti (Brigit)

Direct na de Zomervakantie zal Shanti (Brigit) het team komen versterken.

Fleur (welpennaam nog te kiezen)

Met het overvliegen in september eindigt de Explorertijd van Fleur en vliegt ze over naar de Welpen Ochtendhorde als leiding.

Kigo

Zoals al bekend neemt Kigo tijdens het overvliegen afscheid van onze speltak. Ze gaat de uitdaging aan om een tweede Explorer speltak op te zetten.

Concreet betekent dit dat er vanaf het overvliegen een nieuw team van 3 personen staat. Mogelijk wordt dit nog uitgebreid met een 4e persoon.

Na alle ingeleverde boekjes geteld te hebben is de eindstand bekend. Hoewel het doel van 34 boekjes (340 loten) niet is gehaald hebben we er veel verkocht. De totale verkoop ligt op 301 loten, ofwel € 451. Heel mooi! Dank jullie wel voor jullie inzet. De badges voor de TopSeller en het cadeau+badge voor de superseller wordt tijdens het ZOKA uitgereikt!

scoutlot20/4/19 Op zaterdag 20 april zijn de scoutingloten weer uitgedeeld. De bedoeling is om de loten te verkopen aan familie, vrienden, mensen uit de straat et cetera. De loten kosten € 2,50. Van dit bedrag gaat € 1,50 direct naar de kas van de Welpen Ochtendhorde.

Ons doel is dit jaar om 340 loten te verkopen. Met de opbrengst daarvan, € 500, gaan we een super leuke activiteit houden tijdens ons ZOKA!

De verkoopperiode loopt, voor de Welpen Ochtendhorde, tot zaterdag 15 juni. Uiterlijk die dag kunnen de kartonnetjes en de opbrengst worden ingeleverd. De trekking vindt begin december plaats.

Meer infomatie is hier na te lezen (externe link).

depositphotos 107655068 stockillustratie naadloze patroon met mexicaanse symbolen

Hoi meiden,

Jullie worden op zondag 7 juli 2019 om 13:00 uur verwacht bij de Familie Rodriguez, een bekende Mexicaanse familie. Zij hebben ons uitgenodigd om met hen Cinco de Mayo te vieren, het Mexicaanse bevrijdingsfeest. Een uitnodiging hiervoor is naar jullie onderweg, of hebben jullie zelfs als gehad.

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we veelal tussen de 16 en 23 jeugdleden hebben is er geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!