Welpen Ochtendhorde

maxresdefault111/5/23 De inschrijving voor het het jubileum-zomerkamp (jubikamp/jubiZOKA) is geopend. We willen iedereen vragen om uiterlijk 1 juni te laten weten of je mee gaat. We verwachten van iedereen een in-/uitschrijving. Lees alle info op deze pagina goed door en geef je op (of meld je af).

animaatjes sprookjesboom 97651123/4/23 De inschrijving voor het jubileum-uitje naar de Efteling is geopend. Dit kan tot en met 9 juni. Je MOET jezelf opgeven of afmelden. Ben je te laat, dan heb je pech. Lees alle info op deze pagina goed door en geef je op (of meld je af).

10/2/23 In maart/april 2023 doen we opnieuw mee aan Kiesjesport van de Gemeente Eindhoven. Dit wordt door de gemeente georganiseerd om jeugd in contact te brengen met cultuur- en sportaanbieders. Dit gebeurt onder de noemer "Kies je Sport & Kies je Kunst". Ook Scouting Wielewaal is sportaanbieder in onze Gemeente, onze speltak biedt een aantal meeloopdagen aan.

Scoutfactor11/2/23 De Buddy Badge is een absolute Must Have voor op je blouse!

Heb jij een Nederlandstalig vriendinnetje van 7, 8 of 9 jaar je graag mee wil nemen naar de Scouting? Dan kan dat! 

We hebben 2 vriendinnetjesdagen gepland:

8 april (Zoo Tycoon)
&
20 mei (Draak en de Wapenwinkel)

De inloop is op beide dagen vrij, aanmelden is niet nodig. Op andere dagen kijken kan -in overleg- ook! (lees verder)

JijGEZOCHT: Nieuwe Welpenleiding

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou leuk om (indien mogelijk) elke zaterdag van 10:00-12:30 actief bezig te zijn met een leuke groep meiden van 7 tot 10 jaar? Laat het ons dan weten!