Welpen Ochtendhorde

29/10/18 Er zijn vandaag wat wijzigingen aangebracht in de programmalijst. Ook is de inschrijving voor het weekendje van 23/24 november geopend. Lees verder om te zien wat er is gewijzigd.

nestindeling13/10/18 Vandaag, zaterdag 13 oktober, is de nieuwe nestindeling bekend gemaakt. Je vindt de nieuwe nestindeling hier.

Lieke, Claudia, Lara, Milou, Isa en Lindy gefeliciteerd met het worden van Gids en Helper!

 

 

23/08/18 De Buddy Badge is een absolute Must Have voor op je blouse!

Ook in de eerste helft van het seizoen '18/'19 hebben we enkele vriendinnetjesdagen gepland:

29 september (1001 spellen met aluminiumfolie) en

17 november (Bosspellen)

Kan je vriendinnetje dan niet, of wil je er eerder eentje meenemen? Dat kan!  Op andere dagen plannen we er nog eentje, zodat alle vriendinnetjes de kans hebben nog te komen kijken! In overleg zijn vriendinnetjes ook op andere momenten welkom! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer een vriendinnetjesdag gepland is....!

JijGEZOCHT: Nieuwe Welpenleiding

28/8/18 Vanwege het vertrek van Rikki Tikki Tavi, Ikki en Jacala zijn we nog maar met z'n tweëen over. Tijd dus voor uitbreiding. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou leuk om (indien mogelijk) elke zaterdag van 10:00-12:30 actief bezig te zijn met een leuke groep meiden van 7 tot 10 jaar? Laat het ons dan weten!

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we al rond de 23 jeugdleden hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!