Welpen Ochtendhorde

De info over het ZOKA staat online, klik hier.

De inschrijving is geopend, en loopt t/m maandag 6 juli 18:00 uur. Vul het formulier ook in als je niet mee gaat aub.

nestindeling20/06/20 Vandaag, zaterdag 20 juni, is de nieuwe nestindeling bekend gemaakt. Door de groepsgrootte zijn we van 4 naar 3 nesten gegaan. Traditioneel hebben we rood, wit en blauw. Je vindt de nieuwe nestindeling hier.

Fleur en Joy gefeliciteerd met het worden van Helper!

 

 

JijGEZOCHT: Nieuwe Welpenleiding

1/9/19 Vanwege het vertrek van Kigo, die leiding is geworden bij de nieuwe Explorer-speltak, is er een plekje vrij in ons leidingteam. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou leuk om (indien mogelijk) elke zaterdag van 10:00-12:30 actief bezig te zijn met een leuke groep meiden van 7 tot 10 jaar? Laat het ons dan weten!

speltakteken welpen OchtendhordeTot voor kort hadden we een wachtlijst, maar onlangs is er weer ruimte ontstaan. We nemen dus weer nieuwe leden aan. 

Ben jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Of lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!