Welpen Ochtendhorde

Piraten vlagHoi meiden!

Het kampboekje voor het Zomerkamp staat online. Kijk snel wat je allemaal te wachten staat!

We hopen jullie allemaal te zien bij de Veluwzee!

Arrr! 

scoutlot1/6/18 Op zaterdag 2 juni worden de scoutingloten weer uitgedeeld. De bedoeling is om de loten te verkopen aan familie, vrienden, mensen uit de straat et cetera. De loten kosten € 2,50. Van dit bedrag gaat € 1,50 direct naar de kas van de Welpen Ochtendhorde.

De verkoopperiode loopt, voor de Welpen Ochtendhorde, tot zaterdag 29 september. Uiterlijk die dag kunnen de kartonnetjes en de opbrengst worden ingeleverd. De trekking vindt begin december plaats. De verwachte opbrengst wordt alvast besteed tijdens het ZOKA 2018.

Mocht je tijdens de zomervakantie nog nieuwe loten nodig hebben, stuur ons dan een email. Wij zorgen dan dat de loten bij jou terecht komen.

Meer infomatie is hier na te lezen.

Zaterdag 29 september is de laatste dag dat je de opbrengst en de niet-verkochte loten in kunt leveren

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we al rond de 23 jeugdleden hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!

22/02/18 De Buddy Badge is een absolute Must Have voor op je blouse!

We hebben de eerst volgende vriendinnetjesdagen gepland op:

Zaterdag 31 maart (Dierentuin bouwen

Kan je vriendinnetje dan niet, of wil je er eerder eentje meenemen? Dat kan!  Op zaterdag 28 april plannen we er nog eentje, zodat alle vriendinnetjes de kans hebben nog te komen kijken! In overleg zijn vriendinnetjes ook op andere momenten welkom! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer een vriendinnetjesdag gepland is....!