Welpen Ochtendhorde

Laatste nieuws

16/8/19 De nieuwe programmalijst voor het komende half jaar staat online.

Je kunt hier een kijkje nemen in de programmalijst!

Vergeet niet om je aan te melden voor de FFFBBQ en voor het Fakkeldefilé!

 

16/08/19 De Buddy Badge is een absolute Must Have voor op je blouse!

Ook in de eerste helft van het seizoen '19/'20 hebben we enkele vriendinnetjesdagen gepland:

28 september 2019 (Koekjes bakken op kampvuur)

&

9 november 2019 (Speurtocht)

Kan je vriendinnetje dan niet, of wil je er eerder eentje meenemen? Dat kan!  Op andere dagen plannen we er nog eentje, zodat alle vriendinnetjes de kans hebben nog te komen kijken! In overleg zijn vriendinnetjes ook op andere momenten welkom! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer een vriendinnetjesdag gepland is....!

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we veelal tussen de 16 en 23 jeugdleden hebben is er geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!

de goede krantekop van de nieuws dagelijkse krant 257768023/7/19 Er is goed nieuws op leidingvlak!

Shanti (Brigit)

Direct na de Zomervakantie zal Shanti (Brigit) het team komen versterken.

Pudimini (Fleur)

Met het overvliegen in september eindigt de Explorertijd van Fleur en vliegt ze over naar de Welpen Ochtendhorde als leiding.

Kigo

Zoals al bekend neemt Kigo tijdens het overvliegen afscheid van onze speltak. Ze gaat de uitdaging aan om een tweede Explorer speltak op te zetten.

Concreet betekent dit dat er vanaf het overvliegen een nieuw team van 3 personen staat. Mogelijk wordt dit nog uitgebreid met een 4e persoon.

 

Update 16/8: de week na het overvliegen komt Dymphy een aantal maanden met ons meedraaien om het leiding geven te ervaren. Ook zij komt van de Explorers.

JijGEZOCHT: Nieuwe Welpenleiding

28/8/18 Vanwege het vertrek van Rikki Tikki Tavi, Ikki en Jacala zijn we nog maar met z'n tweëen over. Tijd dus voor uitbreiding. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou leuk om (indien mogelijk) elke zaterdag van 10:00-12:30 actief bezig te zijn met een leuke groep meiden van 7 tot 10 jaar? Laat het ons dan weten!