Welpen Ochtendhorde

Jantje Beton Facebook Word Collectant121/1/19 Net als voorgaande jaren vragen we ook dit jaar de hulp van ouders om mee te collecteren voor Jantje Beton. Het is de belangrijkste financiële actie voor onze speltak. De collecteweek van Jantje Beton is gepland van maandag 25 februari tot en met zaterdag 9 maart 2019.

De helft van de opbrengst is voor onze eigen speltak! GEEF JE NU OP EN HELP ONS MEE!

Klik hier voor de planning van de collecte! Lees verder door op "lees meer" te klikken.

JijGEZOCHT: Nieuwe Welpenleiding

28/8/18 Vanwege het vertrek van Rikki Tikki Tavi, Ikki en Jacala zijn we nog maar met z'n tweëen over. Tijd dus voor uitbreiding. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou leuk om (indien mogelijk) elke zaterdag van 10:00-12:30 actief bezig te zijn met een leuke groep meiden van 7 tot 10 jaar? Laat het ons dan weten!

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we al rond de 23 jeugdleden hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!