Welpen Ochtendhorde

15/5/19 Op maandag 17 juni vindt de jaarlijkse ouderavond voor het ZOKA plaats. Meld jullie dochters voor 1 juni aan/af voor ZOKA via deze link.

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we veelal tussen de 16 en 23 jeugdleden hebben is er geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!

scoutlot20/4/19 Op zaterdag 20 april zijn de scoutingloten weer uitgedeeld. De bedoeling is om de loten te verkopen aan familie, vrienden, mensen uit de straat et cetera. De loten kosten € 2,50. Van dit bedrag gaat € 1,50 direct naar de kas van de Welpen Ochtendhorde.

Ons doel is dit jaar om 340 loten te verkopen. Met de opbrengst daarvan, € 500, gaan we een super leuke activiteit houden tijdens ons ZOKA!

De verkoopperiode loopt, voor de Welpen Ochtendhorde, tot zaterdag 15 juni. Uiterlijk die dag kunnen de kartonnetjes en de opbrengst worden ingeleverd. De trekking vindt begin december plaats.

Meer infomatie is hier na te lezen (externe link).

JijGEZOCHT: Nieuwe Welpenleiding

28/8/18 Vanwege het vertrek van Rikki Tikki Tavi, Ikki en Jacala zijn we nog maar met z'n tweëen over. Tijd dus voor uitbreiding. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou leuk om (indien mogelijk) elke zaterdag van 10:00-12:30 actief bezig te zijn met een leuke groep meiden van 7 tot 10 jaar? Laat het ons dan weten!