Welpen Ochtendhorde

nestindeling26/09/20 Vandaag, zaterdag 26 september, is de nieuwe nestindeling bekend gemaakt. Je vindt de nieuwe nestindeling hier.

Fleur en Nena gefeliciteerd met het worden van gids. Sara en Nisa gefeliciteerd met het worden van Helper!

 

 

4/9/20 De Buddy Badge is een absolute Must Have voor op je blouse!

Ook in de eerste helft van het seizoen '20'21 hebben we enkele vriendinnetjesdagen gepland:

3 oktober 2020 (Waslijnspel)

&

14 november 2020 (Oud-Hollandse Spellen)

&

23 januari 2021 (Andersomdag)

Kan je vriendinnetje dan niet, of wil je er eerder eentje meenemen? Dat kan!  Op andere dagen plannen we er nog eentje, zodat alle vriendinnetjes de kans hebben nog te komen kijken! In overleg zijn vriendinnetjes ook op andere momenten welkom! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer een vriendinnetjesdag gepland is....!

JijGEZOCHT: Nieuwe Welpenleiding

1/9/19 Vanwege het vertrek van Kigo, die leiding is geworden bij de nieuwe Explorer-speltak, is er een plekje vrij in ons leidingteam. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou leuk om (indien mogelijk) elke zaterdag van 10:00-12:30 actief bezig te zijn met een leuke groep meiden van 7 tot 10 jaar? Laat het ons dan weten!

speltakteken welpen OchtendhordeTot voor kort hadden we een wachtlijst, maar onlangs is er weer ruimte ontstaan. We nemen dus weer nieuwe leden aan. 

Ben jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Of lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!