Welpen Ochtendhorde

Na de aanleg van de bestrating van onze oprit is nu de oude bestrating voor het houthok toe aan een opknapbeurt. De tegels die voor een deel van het houhok lagen zijn inmiddels verwijderd en worden vervangen voor eenzelfde type klinker als de oprit. De bestrating wordt ook iets verder door gelegd, zodat alle 3 de garagedeuren optimaal te gebruiken zijn.

Het bovenstaande betekent dat we de komende 3 weken wat overlast kunnen hebben, deze wordt zo veel mogelijk beperkt. Tijdens de JOTA kunnen we optimaal gebruik maken van de nieuwe bestrating!

15/9/18 Nog een keer nagenieten van de Zomerkampfilm? Dat kan! Je vindt de film hier. De download is gedurende een paar weken beschikbaar.

 

De foto's zijn hier te vinden.

 

23/08/18 De Buddy Badge is een absolute Must Have voor op je blouse!

Ook in de eerste helft van het seizoen '18/'19 hebben we enkele vriendinnetjesdagen gepland:

29 september (1001 spellen met aluminiumfolie) en

17 november (Bosspellen)

Kan je vriendinnetje dan niet, of wil je er eerder eentje meenemen? Dat kan!  Op andere dagen plannen we er nog eentje, zodat alle vriendinnetjes de kans hebben nog te komen kijken! In overleg zijn vriendinnetjes ook op andere momenten welkom! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer een vriendinnetjesdag gepland is....!

JijGEZOCHT: Nieuwe Welpenleiding

28/8/18 Vanwege het vertrek van Rikki Tikki Tavi, Ikki en Jacala zijn we nog maar met z'n tweëen over. Tijd dus voor uitbreiding. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou leuk om (indien mogelijk) elke zaterdag van 10:00-12:30 actief bezig te zijn met een leuke groep meiden van 7 tot 10 jaar? Laat het ons dan weten!

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we al rond de 23 jeugdleden hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!