Welpen Ochtendhorde

scoutingloterij16/12/19 Onlangs heeft de trekking van de Nationale Scoutingloterij plaats gevonden.

Heb jij Scoutingloten (verkocht) en wil je weten of jij (of degene aan wie je ze verkocht hebt) prijs hebt, kijk dan snel op de pagina van Scouting Nederland.

Wij zijn heel benieuwd!

speltakteken welpen OchtendhordeTot voor kort hadden we een wachtlijst, maar onlangs is er weer ruimte ontstaan. We nemen dus weer nieuwe leden aan. 

Ben jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Of lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!

JijGEZOCHT: Nieuwe Welpenleiding

1/9/19 Vanwege het vertrek van Kigo, die leiding is geworden bij de nieuwe Explorer-speltak, is er een plekje vrij in ons leidingteam. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou leuk om (indien mogelijk) elke zaterdag van 10:00-12:30 actief bezig te zijn met een leuke groep meiden van 7 tot 10 jaar? Laat het ons dan weten!

nestindeling12/10/19 Vandaag, zaterdag 12 oktober, is de nieuwe nestindeling bekend gemaakt. Door de groepsgrootte zijn we van 3 naar 5 (vijf!) nesten gegaan. Traditioneel hebben we rood, wit en blauw. Toegevoegd zijn oranje en groen. Je vindt de nieuwe nestindeling hier.

Eline, Nena, Dorres, Alice, Claudia en Aila gefeliciteerd met het worden van Gids of Helper!