Welpen Ochtendhorde

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we al rond de 16 jeugdleden hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!

SterrenWe gaan proberen om de sterren van dichtbij te bekijken! Dit doen we bij de sterrenwacht deze is gelegen aan de Alberdingk Thijmlaan 3, 5615 EB, Eindhoven, nabij de Stadsschouwburg. We verzamelen daar om 19:00 uur (zorg dat je op tijd bent en compleet uniform aan hebt). De kids kunnen daar om 21:00 uur weer worden opgehaald.

hiawatha

Het zomerkampboekje staat online!! Bekijk hem hier.

Laatste nieuws

De vakantie is weer voorbij en dat betekend dat het nieuwe scouting seizoen weer gaat beginnen. De leiding heeft dan ook alweer hard gewerkt aan een nieuwe programmalijst voor komend half jaar.

Je kunt hier een kijkje nemen in de programmalijst!

Vergeet je ook niet op te geven voor de FFFBBQ.

fotograafDe foto's van het ouderkind weekend en de regiodag staan online. Alle ouders die foto's hebben genomen tijdens het ouderkindweekend bedankt!!

Meer foto's van de regiodag zijn te vinden op de site van regio scouting Eindhoven of via deze link.

Veel kijkplezier!