Welpen Ochtendhorde

Laatste nieuws

29/8/17 De vakantie is weer voorbij en dat betekent dat het nieuwe scoutingseizoen weer gaat beginnen. De leiding heeft dan ook weer hard gewerkt aan een nieuwe programmalijst voor het komende half jaar.

Je kunt hier een kijkje nemen in de programmalijst!

Vergeet je ook niet om je op te geven voor de FFFBBQ en de Fakkeltocht

29/8/17 De Buddy Badge is een absolute Must Have voor op je blouse!

We hebben de eerst volgende vriendinnetjesdagen gepland op:

zaterdag 23 september (Donkerspellen)
zaterdag 9 december (Wie, waar, waarmee

Kan je vriendinnetje dan niet, of wil je er eerder eentje meenemen? Dat kan! In overleg zijn vriendinnetjes ook op andere momenten welkom! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer een vriendinnetjesdag gepland is....!

e22642b51c5270abb2eb32596c4a734d brown hair red riding hoodDe laatste draaidag zit er alweer op en volgende week gaan we gezellig met z'n alle op zomerkamp!

Afgelopen zaterdag kwam Roodkapje langs, ze was verdwaald terwijl ze onderweg naar oma was. Ze gaf ook aan dat alle bewoners uit het sprookjesbos een beetje in de war waren.

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we al rond de 23 jeugdleden hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!

scoutingloterij18/7/17 Met maar liefst 90 (negentig!) loten heeft Vonne de meeste scoutingloten verkocht. Super goed gedaan! Vandaag heb je als bedankje een leuk kado van ons gekregen!

De rest van de meiden heeft ook hun best gedaan. We hebben ruim 300 loten verkocht, waardoor we ongeveer 450 euro extra actiegeld hebben om te gebruiken op het zomerkamp.