Welpen Ochtendhorde

Jantje Jij verdient een lintje116/3/19 De opbrengst van Jantje Beton is bekend. Klik hier om te kijken of onze inspanningen de moeite waard zijn geweest.

Jantje Beton logo payoff 1 20/2/19 Zojuist is de planning van Jantje Beton geplaatst. Dank aan iedereen die zijn tijd wil investeren in deze goede doelen; Jantje Beton en ons Zomerkamp.

De planning is hier te vinden. Wijzigingen worden verwerkt op de pagina, er wordt geen aparte mail meer voor verstuurd. Heb je vragen, bel of mail dan met Akela (Olaf).

Laatste nieuws

13/2/19 De nieuwe programmalijst voor het komende half jaar staat online.

Je kunt hier een kijkje nemen in de programmalijst!

 

13/02/19 De Buddy Badge is een absolute Must Have voor op je blouse!

Ook in de eerste helft van het seizoen '18/'19 hebben we enkele vriendinnetjesdagen gepland:

23 maart 2019 (Monopoly)

Kan je vriendinnetje dan niet, of wil je er eerder eentje meenemen? Dat kan!  Op andere dagen plannen we er nog eentje, zodat alle vriendinnetjes de kans hebben nog te komen kijken! In overleg zijn vriendinnetjes ook op andere momenten welkom! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer een vriendinnetjesdag gepland is....!

Jantje Beton Facebook Word Collectant121/1/19 Net als voorgaande jaren vragen we ook dit jaar de hulp van ouders om mee te collecteren voor Jantje Beton. Het is de belangrijkste financiële actie voor onze speltak. De collecteweek van Jantje Beton is gepland van maandag 25 februari tot en met zaterdag 9 maart 2019.

De helft van de opbrengst is voor onze eigen speltak! GEEF JE NU OP EN HELP ONS MEE!

Klik hier voor de planning van de collecte! Lees verder door op "lees meer" te klikken.