Welpen Ochtendhorde

Duckstad 1Op zaterdag 7 april en zondag 8 april gaan we samen met de papa's en mama's op avontuur in Duckstad, we nemen jullie mee langs alle hoogtepunten, de boerderij van Oma Duck, het huis van Buurman Bolderbas, Het geldpakhuis van Dagobert Duck, Het Cornelis Prulpark en nog vele andere toeristische attracties. 

 home jumbo domains jumbopanningen.nl public html filemanager Acties 11146 Dagje uit Facebook Algemeen

19/3/18 Voor het zomerkamp zijn we op zoek naar de kortingsmunten voor een Dagje Uit, welke door de Jumbo worden uitgegeven.

Heb je een of meerdere munten over die niet gebruikt worden, dan houden wij ons graag aanbevolen!

 

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we al rond de 23 jeugdleden hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!

22/02/18 De Buddy Badge is een absolute Must Have voor op je blouse!

We hebben de eerst volgende vriendinnetjesdagen gepland op:

Zaterdag 31 maart (Dierentuin bouwen

Kan je vriendinnetje dan niet, of wil je er eerder eentje meenemen? Dat kan!  Op zaterdag 28 april plannen we er nog eentje, zodat alle vriendinnetjes de kans hebben nog te komen kijken! In overleg zijn vriendinnetjes ook op andere momenten welkom! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer een vriendinnetjesdag gepland is....!