Welpen Ochtendhorde

2. IMG 1626 kleinOuderkindweekend 2017: MAFFIA

Gangsters, maffiosi, schurken, boeven...zo maar wat benamingen van de familie Corleone.

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei maken jullie kennis met de familie Corleone, die aan het hoofd staat van de maffia.

4 Families die luisteren naar de familienamen Donati, Canneloni, Berlusconi en Aquila, gaan strijden om de gunst van De Don. Welke familie bakt de beste pizza's van Eindhoven?

scoutlot10/5/17 Op zaterdag 13 mei worden de scoutingloten weer uitgedeeld. De bedoeling is om de loten te verkopen aan familie, vrienden, mensen uit de straat et cetera. De loten kosten € 2,50. Van dit bedrag gaat € 1,50 direct naar de kas van de Welpen Ochtendhorde.

De verkoopperiode loopt, voor de Welpen Ochtendhorde, tot zaterdag 1 juli. Uiterlijk die dag kunnen de kartonnetjes en de opbrengst worden ingeleverd. We stoppen met de verkoop voor het zomerkamp, zodat de opbrengst aan het zomerkamp kan worden besteed. De trekking vindt begin december plaats.

Meer infomatie is hier na te lezen.

Zaterdag 1 juli is de laatste dag dat je de opbrengst en de niet-verkochte loten in kunt leveren

SterrenWe gaan proberen om de sterren van dichtbij te bekijken! Dit doen we bij de sterrenwacht deze is gelegen aan de Alberdingk Thijmlaan 3, 5615 EB, Eindhoven, nabij de Stadsschouwburg. We verzamelen daar om 19:00 uur (zorg dat je op tijd bent en compleet uniform aan hebt). De kids kunnen daar om 21:00 uur weer worden opgehaald.

speltakteken welpen OchtendhordeBen jij een meisje tussen de 7 en de 9 en heb jij de Scoutfactor? Lijkt Scouting je leuk, maar weet je nog niet precies wat het is? Draai dan een keer met ons mee! Misschien is het wel wat voor jou!

De Welpen Ochtendhorde hebben altijd wel een plekje voor nieuwe jeugdleden. Ondanks dat we al rond de 16 jeugdleden hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Je kunt 3x gratis meedraaien, pas daarna hoef je te beslissen of je wil blijven. Neem snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om een afspraak te maken!

Laatste nieuws

De vakantie is weer voorbij en dat betekend dat het nieuwe scouting seizoen weer gaat beginnen. De leiding heeft dan ook alweer hard gewerkt aan een nieuwe programmalijst voor komend half jaar.

Je kunt hier een kijkje nemen in de programmalijst!

Vergeet je ook niet op te geven voor de FFFBBQ.