Welpen Ochtendhorde

Leiding & Leden

Jeugdleden

Bij de Welpen Ochtendhorde zitten op dit moment (zomer 2019) 17 jeugdleden. In september en februari vliegen er een of meerdere Bevers over naar onze speltak, en vertrekken de oudste kids van de Welpen naar de Verkensters (overvliegen). Regelmatig komen er vriendinnetjes en nieuwe kinderen kijken. Er blijft wel altijd voldoende plek voor nieuwe leden! Interesse om een keer te komen kijken? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

 De nestindeling vind je hier.

De Welpenleiding

De leiding van de Welpen Ochtendhorde bestaat op dit moment uit 2 personen: Kigo (linksboven) en Akela (linksonder). In september 2019 komen hier Pudimini en Shanti bij (niet op de foto, nieuwe foto volgt)

     IMG 6127

 

Hieronder stelt de leiding zichtzelf voor. Meer informatie over de jeugdleden vind je hier

 

Akela

AkelaWeb

Hoi meiden. Mijn naam is Akela en ik ben een wolf. In het echt (buiten de Scouting) heet ik Olaf. Ik geef al sinds 2005 leiding aan de Welpen Ochtendhorde en zit al sinds 1984 bij Scouting Wielewaal. Ik ben als jeugdlid begonnen bij de Welpen, daarna ben ik overgevlogen naar de Verkenners, vervolgens naar de Rowans en uiteindelijk naar de Klimstam. Daarna heb ik (kort) bij de ondersteuning gezeten waarna ik besloot om leiding te worden. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om te doen. Weten jullie hoe dat komt? Omdat jullie het zo leuk maken!

Omdat Scouting geen werk is en we er niet voor betaald krijgen, heb ik een baan bij het Ministerie van Financiën. Dat doe ik pas sinds 2013. De tijd daarvoor was ik werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Ik ben ook actief in de evenementenbranche.

 

Akela is teamleider bij de Welpen Ochtendhorde en doet de oudercontacten, beheer van de website en is materiaalbeheerder en penningmeester.

 

Kigo

Kigo

Hallo ik ben Kigo, ik ben een vis en ik zwem heerlijk rond in de jungle. Maar ik kom af en toe ook boven water om met alle ochtendwelpen te spelen. Want dat vind ik het allerleukste om te doen.

Als ik niet op scouting ben noemen ze mij Hilke. Ik heb 3 grote zussen, deze zijn ook alle drie leiding bij de wielewaal. Zelf zit ik al vanaf de bevers bij de wielewaal en heb ik alle speltakken gehad en nu ben ik gezellig leiding bij de Welpen ochtendorde.

Ik ben pedagogisch medewerker, en werk momenteel bij en antroposofisch kinderdagverblijf. Naast scouting heb ik ook nog een andere hobby: hockey. Dit doe ik bij de club HC Eindhoven in het team Dames 2. Dit doe ik ook heel erg graag.

Kigo bemant het secretariaat.

Pudimini

Hier zal Pudimini zich voorstellen.

Shanti

Hier zal Shanti zich voorstellen.

 

 

Nieuwe Welpenleiding?

profiel-onbekende-1

We kunnen zeker nog extra leiding gebruiken! Heb jij interesse om een keer mee te draaien als leiding van een super leuke club enthousiaste meiden, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op! Een keer koffie drinken kan altijd!