Welpen Ochtendhorde

Leiding & Leden

Jeugdleden

Bij de Welpen Ochtendhorde zitten op dit moment 20 jeugdleden. In september en februari vliegen er een of meerdere Bevers over naar onze speltak, en vertrekken de oudste kids van de Welpen naar de Verkensters (overvliegen). Regelmatig komen er vriendinnetjes en nieuwe kinderen kijken. Er blijft wel altijd voldoende plek voor nieuwe leden! Interesse om een keer te komen kijken? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

IMG 6113

 

Van links naar rechts:

Akela, Julia, Jasmijn, Kigo, Kyra, Anaiky, Jacala

Rikki Tikki Tavi, Emily, Merel, Vonne, Lin, Carmen, Isabel, Piko

Krisse, Millie, Macy, Mirre, Ymke, Kysha, Amber, Ikki

 Niet op de foto maar wel lid van de Welpenochtendhorde zijn:

Annick, Suus, Quinty, Lieke, Tessa, Sophie, Evi, Frederique, Lindy, Lara, Isa, en Anne.

 

 

De nestindeling vind je hier.

De Welpenleiding

De leiding van de Welpen Ochtendhorde bestaat op dit moment uit 6 personen: Rikki Tikki Tavi, Kigo, Piko, Jacala, Ikki en Akela. 

IMG 6124     IMG 6127

IMG 6130

Hieronder stelt de leiding zichtzelf voor. Meer informatie over de jeugdleden vind je hier

 

Akela

AkelaWeb

Hoi meiden. Mijn naam is Akela en ik ben een wolf. In het echt (buiten de Scouting) heet ik Olaf. Ik geef al sinds 2005 leiding aan de Welpen Ochtendhorde en zit al sinds 1984 bij Scouting Wielewaal. Ik ben als jeugdlid begonnen bij de Welpen, daarna ben ik overgevlogen naar de Verkenners, vervolgens naar de Rowans en uiteindelijk naar de Klimstam. Daarna heb ik (kort) bij de ondersteuning gezeten waarna ik besloot om leiding te worden. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om te doen. Weten jullie hoe dat komt? Omdat jullie het zo leuk maken!

Omdat Scouting geen werk is en we er niet voor betaald krijgen, heb ik een baan bij het Ministerie van Financiën. Dat doe ik pas sinds 2013. De tijd daarvoor was ik werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Ik ben ook actief in de evenementenbranche.

 

Akela is teamleider bij de Welpen Ochtendhorde en doet de oudercontacten.

 

Ikki

ikkiHoi allemaal, Ik ben Ikki, het stekelvarken. Stekelvarkens houden heel erg van slapen, maar speciaal voor jullie, word ik op zaterdagochtend wakker. Om samen met jullie lekker gek te doen en spelletjes te spelen. Ik ben er natuurlijk ook om jullie te helpen. Stoeien met jullie vind ik ook erg leuk, maar pas op voor mijn stekels hoor!

In het leven buiten de scouting noemen mensen mij Anina. Ik doe dit jaar eindexamen op het VWO en ik wil volgend jaar gaan studeren in Maastricht. Ik houd heel erg van muziek en daarom ga ik in de zomer altijd naar een festival en door het jaar heen naar verschillende concerten. Ik ben zelf bij scouting gekomen als welp en heb het hier bij scouting Wielewaal nog steeds super naar mijn zin!

 

 

Jacala

jacalaWeb

Even voorstellen, Jacala de krokodil, aangenaam kennis te maken. Hoewel het krokodil eigen is uren lang te bakken aan de oever van een rivier, wachtend op een prooi, ben ik een actieve krokodil die houdt van spannende en gezellige dingen doen! Daarom vind ik het heel leuk om iedere zaterdagochtend op de blokhut te zijn en allerlei leuks met jullie te ondernemen.

In het dagelijks leven noemen ze me Niels. Ik kom van een andere scoutinggroep uit het hoge Noorden, waar ik ook heel lang bijgezeten heb, maar ben voor mijn studie naar Eindhoven verhuisd. Daar ben ik inmiddels mee klaar en nu werk ik op de universiteit, zeg maar als uitvinder! Een andere hobby is lekker eten koken, dus als die prooi in mijn kreek te dichtbij komt, peuzel ik hem lekker op!

 

Jacala is penningmeester bij de Welpen Ochtendhorde.

Kigo

Kigo

Hallo ik ben Kigo, ik ben een vis en ik zwem heerlijk rond in de jungle. Maar ik kom af en toe ook boven water om met alle ochtendwelpen te spelen. Want dat vind ik het allerleukste om te doen.

Als ik niet op scouting ben noemen ze mij Hilke. Ik heb 3 grote zussen, deze zijn ook alle drie leiding bij de wielewaal. Zelf zit ik al vanaf de bevers bij de wielewaal en heb ik alle speltakken gehad en nu ben ik gezellig leiding bij de Welpen ochtendorde.

Ik studeer voor pedagogisch medewerker op het Summa college in Eindhoven , en ik zit nu in mijn 1e jaar. Naast scouting heb ik ook nog een andere hobby: hockey. Dit doe ik bij de club HC Eindhoven in het team Dames 2. Dit doe ik ook heel erg graag.

Kigo is het secretariaat bij de Welpen Ochtendhorde.

 Piko

PikoHallo allemaal!, mijn naam is Piko en ik ben een kleine bever met hele scherpe tanden en een platte staart. Daar is mijn scouting "carrière" ook mee begonnen, toen vond ik het al heerlijk om in het bos te spelen. Ik heb altijd gezegd dat ik op een dag zelf leiding wilde worden, dat leek (lijkt) mij echt super leuk! Dusja hier ben ik dan :) ik hoop dat jullie veel aan mij hebben, ik ga zeker mijn best doen!

Buiten scouting noemt iedereen mij Alice en zit ik nog op school, ik zit nu in mijn eerste jaar Orthopedische Technologie op de Fontys in Eindhoven. Als ik ergens nog een plekje over heb dan werk ik af en toe in een restaurant en vind ik het leuk om te sporten of lekker creatief te zijn met tekenen.

 

Piko is materiaalbeheerder bij de Welpen Ochtendhorde.

 

Rikki Tikki Tavi

rikki-tikki-taviWeb

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Rikki Tikki Tavi en ik ben een mangoest (op het plaatje kun je zien wat voor gek beestje ik ben).  Ik ben altijd vrolijk en sta regelmatig te stuiteren. Als je ergens mee zit kun je altijd bij mij terecht. Ook in hele dikke knuffels geven ben ik erg goed! Maar af en toe een beetje plagen en stoeien vind ik ook erg leuk!

Na het draaien bij de Welpen veranderd mijn naam weer in Jetske. Ik studeer Communicatie op de Fonty's in Eindhoven. Nu zit ik alweer in mijn derde jaar. Nog twee jaartjes en dan ben ik (hopelijk) afgestudeerd! Ik zit al bij scouting Wielewaal sinds dat ik zelf een bevertjes was dus dat zijn alweer heel wat jaren. Naast scouting hou ik wel van een feestje met vrienden, films kijken, lekker lezen of heerlijk te kletsen met mijn vriendinnen.

 

Rikki Tikki Tavi is websitebeheerder bij de Welpen Ochtendhorde.

 


 

Nieuwe Welpenleiding?

profiel-onbekende-1

 

We kunnen zeker nog extra leiding gebruiken! Heb jij interesse om een keer mee te draaien als leiding van een super leuke club enthousiaste meiden, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op! Een keer koffie drinken kan altijd!