Welpen Ochtendhorde

Leiding & Leden

Jeugdleden

Bij de Welpen Ochtendhorde zitten op dit moment (november 2021) 23 jeugdleden en enkele meekijkende kinderen. In september en februari vliegen er een of meerdere Bevers over naar onze speltak, en vertrekken de oudste kids van de Welpen naar de Verkensters (overvliegen). Regelmatig komen er vriendinnetjes en nieuwe kinderen kijken. Indien er geen wachtlijst is, dan is er weer plek voor nieuwe leden! Interesse om een keer te komen kijken? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

De nestindeling vind je hier.

De Welpenleiding

De leiding van de Welpen Ochtendhorde bestaat op dit moment uit 3 personen: Shanti, Rama en Akela.

     WhatsApp Image 2020 05 02 at 11.18.19   WhatsApp Image 2020 05 02 at 13.07.16WhatsApp Image 2020 05 02 at 19.05.31

v.l.n.r. Akela, Shanti en Rama (tijdens "ik-scout-thuis" tijdens de corona-lockdown)

Hieronder stelt de leiding zichtzelf voor.

Akela

AkelaWeb

Hoi meiden. Mijn naam is Akela en ik ben een wolf. In het echt (buiten de Scouting) heet ik Olaf. Ik geef al sinds 2005 leiding aan de Welpen Ochtendhorde en zit al sinds 1984 bij Scouting Wielewaal. Ik ben als jeugdlid begonnen bij de Welpen, daarna ben ik overgevlogen naar de Verkenners, vervolgens naar de Rowans en uiteindelijk naar de Klimstam. Daarna heb ik (kort) bij de ondersteuning gezeten waarna ik besloot om leiding te worden. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om te doen. Weten jullie hoe dat komt? Omdat jullie het zo leuk maken!

Omdat Scouting geen werk is en we er niet voor betaald krijgen, heb ik een baan bij het Ministerie van Financiën. Dat doe ik pas sinds 2013. De tijd daarvoor was ik werkzaam in de zakelijke dienstverlening.

 

Akela is Teamleider bij de Welpen Ochtendhorde en doet de oudercontacten, beheer van de website en is secretaris en penningmeester.

 

Shanti

shanti 2WebHoi allemaal! Mijn naam is Shanti en ik woon in de jungle. Ik ben 18 jaar oud (2022) en sinds 2019 leiding bij de Welpen ochtendhorde. Sinds 2010 ben ik lid van Scouting Wielewaal, begonnen als kleine Bever en ondertussen doorgegroeid tot leiding van een geweldige club meiden!

Buiten scouting zit ik nog op school en volg ik de opleiding onderwijsassistent. Ook doe ik veel met muziek en vind ik het leuk om te reizen en de wereld te ontdekken!

 

 

 

Rama

welpen Rama1 Hier zal Rama zich voorstellen. Rama is materiaalbeheerder.

 

Nieuwe Welpenleiding?

profiel-onbekende-1

We kunnen zeker nog extra leiding gebruiken! Heb jij interesse om een keer mee te draaien als leiding van een super leuke club enthousiaste meiden, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op! Een keer koffie drinken kan altijd!