Welpen Middaghorde

Afspraken

Draaitijden

Bijna elke zaterdag draaien wij van 14:00 tot 16:30 op onze eigen blokhut, tenzij dit in het programma anders staat vermeld. Programma's worden namelijk ook georganiseerd op andere locaties dan de blokhut. Het kan dus zijn dat het verzamelpunt niet op de blokhut is, dit zal altijd vermeld staan in de nieuwsbrief of op de site. 

 Vervoer:

Het vervoer is op eigen inzicht maar altijd met minimaal 1 ouder (dit kan ook een andere ouder zijn waarmee de welp mee rijdt). Graag zien wij bij de opkomst deze ouder bij de ingang van onze blokhut. Rede hiervoor is dat wij geen zicht hebben op het pad naar de blokhut en de Oirschotsedijk zelf. Daarnaast kunnen we eventueel informatie verstrekken of heeft u als ouder de mogelijkheid informatie te geven.

Bij de opkomst wordt de opening altijd gedaan zonder de ouders maar bij de sluiting mogen de ouders bij de kampvuurcirkel aanwezig zijn. Wij geven dan namelijk informatie over de volgende draaidag.

Met het draaien op locatie wordt door ouders vaak gebruik gemaakt van het samenrijden. Via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u met alle ouders van onze welpen middaghorde contact opnemen. Zodoende kun je als ouder onderling afspreken over het  meerijden van je kind(eren) met andere ouders.