Welpen Middaghorde

Afspraken

Mobiele telefoons en andere technische hebbedingen

Bij de Welpen Middaghorde is het niet nodig dat de kinderen een mobiele telefoon bij zich hebben. Mocht, om welke reden dan ook, een mobiele telefoon nodig zijn dan deze graag afgeven aan de leiding. Dit voorkomt dat de kinderen tijdens het draaien niet afgeleid worden. Dit geld ook voor MP3 spelers of andere electronische 'hebbedingen'. Deze zijn helemaal niet nodig op de draaidagen of bij kampen of weekenden.

Comminicatie tijdens weekenden en kampen wordt niet toegestaan. Ook de andere electrische spullen zijn niet nodig. Mocht het nodig zijn dan is er altijd één aanspreekpunt en dat is de leiding. Hierover wordt u tijdig geinformeerd.

Bij eventuele noodgevallen zal altijd de gezondheidsformulieren er bij gepakt worden. Is er dus iets veranderd wat de leiding moet weten geef dit dan tijdig door. U kunt altijd ook het gezondheidsformulier downloaden en inleveren bij de eerste mogelijk. Let er op dat het formulier ondertekend moet worden. Het gezondheidsformulier is alleen op de blokhut of op locatie aanwezig en wordt niet opgenomen in de administratie.