Welpen Middaghorde

Draaitijden

Bijna elke zaterdag draaien wij van 14:00 tot 16:30 op onze eigen blokhut, tenzij dit in het programma anders staat vermeld. Programma's worden namelijk ook georganiseerd op andere locaties dan de blokhut. Het kan dus zijn dat het verzamelpunt niet op de blokhut is, dit zal altijd vermeld staan in de nieuwsbrief of op de site. 

Afmelden

Wanneer leden tijdens een opkomsten verhinderd zijn is het belangrijk dat deze kinderen afgemeld worden. Bij voorkeur ontvangen wij hiervoor tijdig, voor donderdagavond, een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afmelden op zaterdag voor de opkomstdag graag telefonisch of per sms/whatsapp afmelden. Contact hierbij is Chil (Sanne).

Kampen en weekenden

Opgave voor een kamp of weekend gebeurt via de activiteit in het programma. Hiervoor staan altijd tijdig de formulieren online zodat de deelname aan het weekend of kamp opgegeven kan worden. Gedurende het scoutingseizoen zijn er een aantal vaste weekende en kampen. In het programma vind je er veel terug.

Mobiele telefoons en andere technische hebbedingen

Bij de Welpen Middaghorde is het niet nodig dat de kinderen een mobiele telefoon bij zich hebben. Mocht, om welke reden dan ook, een mobiele telefoon nodig zijn dan deze graag afgeven aan de leiding. Dit voorkomt dat de kinderen tijdens het draaien niet afgeleid worden. Dit geld ook voor MP3 spelers of andere electronische 'hebbedingen'. Deze zijn helemaal niet nodig op de draaidagen of bij kampen of weekenden.

Het uniform

Het uniform wordt altijd gedragen bij de opkomsten. Met name bij het openen en sluiten van de dag. Het uniform bestaat uit de groepsdas, speltakblouse en (spijker)broek naar keuze. De keuze voor het gebruik van het uniform ligt in het feit dat iedereen gelijk is en geen onderscheid wordt gemaakt tussen rijk of arm.