Welpen Middaghorde

Schoonmaakdag, hulp ouders gevraagd

Let op: Dit programma of activiteit heeft in het verleden plaats gevonden.

Beste ouders,

Vandaag, zaterdag 6 april, hebben we hulp nodig van een aantal van jullie.

De verbouwing nadert langzaam zijn einde en de grootste rotzooi is achter de rug. Het wordt tijd dat alle gemeenschappelijke ruimten en de lokalen grondig worden schoongemaakt, zodat prettig gedraaid kan worden. Op zaterdag 6 april wordt de blokhut grondig onder handen genomen; van boven naar beneden en van links naar rechts wordt deze schoongemaakt, om alle verbouwings-stof te verwijderen.

Zodat de speltakken door kunnen draaien worden door alle speltakken de ouders bijgevraagd. Mogelijk zijn er ouders die, bijvoorbeeld terwijl hun kind zich vermaakt bij de eigen speltak, mee kunnen helpen met de diverse klussen. De eigen speltakleiding helpt uiteraard ook mee (voor of na hun normale programma). Gedurende de hele dag zijn ouders van harte welkom om te helpen!

Werkzaamheden deze dag zullen o.a. bestaan uit:

  • Stofvrij maken alle lokalen, zolder, keuken et cetera
  • Opruimen van de tentenzolder, daar van de stalen rekken die er liggen een wandrek opbouwen (haakse slijper benodigd)
  • Opruimen van de 'hoofdzolder', we hopen een begin te kunnen maken met een nieuw touwenrek en katrollenrek (pijpensnijder benodigd)
  • Ophangen van bezemrekken in de lokalen (boormachine benodigd) en inventariseren bezems, stoffer en blik
  • Grondig schoonmaken van keuken, natte groep en staflokaal
  • Opruimen van de lokalen, ragebollen en vegen
  • Opruimen houthok en lattenhok, bij voldoende mankracht begin maken met inventariseren pionierhout.

Om zoveel mogelijk gedaan te krijgen zal men reeds vroeg in de ochtend starten. Om 9:00 gaan we beginnen. Vanaf dat tijdstip is een ieder welkom om te komen helpen. Let op: De eigen speltakleiding is alleen aanwezig tijdens de draaitijd zoals die in de programmalijst op de eigen speltakpagina is aangegeven. Voor de kids is buiten die draaitijden niets geregeld m.b.t. programma.

We hopen dat er enkele ouders zijn die ons kunnen helpen, bijvoorbeeld terwijl wij jullie kids bezig houden met het programma die dag.


Groeten

Leiding Scouting Wielewaal


Locatie

Oirschotsedijk 22 Eindhoven