Welpen Middaghorde

Welpen Middaghorde Nieuws

Uitje naar de ontdekfabriek een groot succes! (foto's online)

Zaterdag 18 november waren we eens een middagje niet op de blokhut. Er stond namelijk een verrassingsuitje op locatie gepland. We verzamelden op strijp-S waar we een bezoekje brachten aan de ontdekfabriek.

De ontdekfabriek is een speelplaats voor kinderen waar ze kunnen spelen, bouwen en knutselen. We begonnen de dag met het kijken naar een spannende film over uitvinders. Waarna het tijd was om vrij te spelen en van alles uit te proberen. Zo was er een scraphoek waar je oude apparaten uit elkaar mocht halen en met de onderdelen en eigen kunstwerk kon maken. We hebben allerlei creaties voorbij zien komen, en veel ouders zijn dan ook weer een (half) koffiezetapparaat rijker ;). Ook kon je een boot of masker maken met de vacuümmachine, je beginletter maken met een 3d printer, drijven op lucht, grappige foto's maken voor een greenscreen en nog veel meer.

Aan de reacties van de welpen te horen was het een erg geslaagde dag en heeft iedereen zich vermaakt! De foto's van deze dag zijn te bekijken in ons eigen fotoboek.