Welpen Middaghorde

Nieuwe foto's online!

camera

Lange tijd hebben we geen nieuwe foto's kunnen plaatsen op onze website.Er was namelijk een probleem met de toegang tot de fotoboeken. Gelukkig is dit probleem nu opgelost. Dit betekent dan ook dat we weer foto's kunnen plaatsen. Kijk dus snel bij ons fotoboek om de foto's van het afgelopen half jaar te bekijken!

 

Inschrijvingen geopend

De inschrijvingen van zowel het zomerkamp als het ouder-kind weekend zijn geopend! 

tent

Inschrijven voor het ouder-kind weekend kan tot 1 juni. Zo kunnen we ons programma  aanpassen op de aantallen. Ook weten we op deze manier of er genoeg animo is voor het weekend. Inschrijven kan alleen wanneer er ook één van de ouders/verzorgers mee gaat, welpen kunnen zich dus niet individueel inschrijven. Verdere informatie voor het weekend komt na de inschrijving.

Inschrijven voor het zomerkamp kan tot 23 juni. Deze inschrijving zal definitief worden nadat de betaling vóór 1 juli is voldaan. Het kampboekje met daarin de tijden, informatie, locatie en het thema zal binnenkort verschijnen.

Schrijf je dus allemaal gauw in zodat je zeker weet dat je het niet mist! Kun je niet? Meld je dan alsjeblieft af.

Vergeet je ook niet hier af-of aan te melden voor de erwtensoeptocht, dit kan tot 16 april

De link naar de Zomerkamp 2015 film:

https://youtu.be/dT-drRu7mPQ

 En hier een downloadlink, deze is 7 dagen geldig:

https://we.tl/RR2dORXenR 

 

Opbrengst sponsor filmmarathon

Vrijdag 17 februari heeft onze sponsor filmmarathon weer plaats gevonden. Van te voren hebben alle welpen zoveel mogelijk mensen gezocht om zich te laten sponseren per film die ze zouden gaan kijken. Nadat iedereen lekker in zijn pyjama in de slaapzak was gekropen kon de avond beginnen met de film 'Hoe tem je een draak'. Met wat chips, popcorn en drinken erbij heeft iedereen de eerste film gehaald. De eerste euro's van de avond waren binnen! Snel werd de tweede film aangezet, deze keer werd er gekozen voor 'The incredibles'. Ook bij deze tweede film was iedereen nog vol energie en klaar voor nog een derde film. Tijdens de derde film, 'The croods', begonnen er al wat slaperige gezichtjes te komen maar uiteindelijk was iedereen, sommige met wat moeite, nog wakker. Na deze film was het toch echt tijd om te gaan slapen. De vierde film werd echter nog om 6 uur 's ochtends opgezet, toen alle welpen weer klaar waren voor een nieuwe dag. Uiteindelijk hebben we dus vier films gekeken. 

Met het kijken van de films hebben we met z'n alle een mooi bedrag opgehaald van.............. 392 euro!!!!! Hiermee kunnen we weer allerlei leuke activiteiten ondernemen. Super goed gedaan allemaal! 

Het zit er (bijna) op..seizoen 2015/2016

Voor 17 kids en de leiding is er nog maar 1 week te gaan en dan is het Zomerkamp er al weer. En de leiding heeft er al zin in :)

 De weersverwachtingen zijn goed (check het hier maar) dus het wordt weer geweldig.

Voor alle anderen wensen wij jullie een geweldige zomervakantie toe en wij zien jullie allemaal weer op 10 september 2016 voor een nieuwe seizoen!

vrolijke zon zonnebril 18976336