Welpen Middaghorde

De nationale scoutingloterij

nieuws scouting loterij

Zaterdag 23 september zijn de scoutingloten weer uitgedeeld. Per verkocht lot krijgen wij als welpen 1,50 voor in onze kas. Zo hebben wij straks weer meer geld om allerlei leuke dingen te gaan doen, zowel tijdens het draaiseizoen als tijdens het zomerkamp.

De nieuwe programmalijst staat online!

De scholen zijn weer begonnen en de zomervakantie is helaas weer voorbij. Maar dit betekent wel dat ook de scouting weer gaat beginnen! scout

Geslaagde ouder-kinddag

Zaterdag 10 juni was het weer tijd voor een ouder-kinddag. Alle welpen mochten vandaag hun ouders mee naar scouting nemen om te laten zien wat voor stoere dingen wij allemaal bij de welpen doen. De zon scheen in iedergeval volop dus dat beloofde veel goeds!

Laatste draaidag van het seizoen

De laatste draaidag van het seizoen zit er alweer op. We hebben het seizoen op een leuke manier afgesloten met een middagje lekker ravotten, spelen en zoveel mogelijk kogels zoeken op de Oirschotse heide. 

Oudermiddag zomerkamp

Om extra informatie te geven en om jullie de gelegenheid te geven vragen te stellen, houden we op zaterdag 24 juni om 13:00 een oudermiddag over het zomerkamp. Omdat we op deze middag ook de gezondheidsformulieren nog een keer willen controleren verwachten we van elke welp die meegaat op zomerkamp minimaal één ouder. Kun je echt niet aanwezig zijn die middag, meld je dan af via de welpenmail.

We hopen jullie allemaal 24 juni te zien. Zijn er tot die tijd al vragen, mail ons dan of spreek een van ons aan tijdens een draaidag.