Welpen Middaghorde

Openingslied welpenmiddag

Voor we elke week de vlag hijsen zingen we met z´n alle ons eigen welpen openingslied. Omdat er nieuwe leiding is gekomen en er leiding weg is gegaan hebben we ons lied wat aangepast. Hieronder vind je het ´vernieuwde' openingslied. Zo kunnen jullie allemaal alvast oefenen zodat iedereen ons voortaan kan horen zingen!

Uitje naar de ontdekfabriek een groot succes! (foto's online)

Zaterdag 18 november waren we eens een middagje niet op de blokhut. Er stond namelijk een verrassingsuitje op locatie gepland. We verzamelden op strijp-S waar we een bezoekje brachten aan de ontdekfabriek.

De leiding op pad

Afgelopen weekend is de leiding op pad geweest. We zijn er vroeg bij dit jaar, maar we zijn alvast een kijkje wezen nemen op de zomerkamplocatie van 2018! Hier hebben wij het terrein bekeken en alvast wat voorbereidingen getroffen. Waar wij precies heen zijn gegaan houden we nog eventjes geheim, maar misschien dat je uit deze foto iets wijzer wordt ;). IMG 20171029 WA0024

Insignes

insignes welpen

Sinds dit draaiseizoen zijn we bij de welpen weer begonnen met het werken met insignes. Tijdens bepaalde draaidagen proberen wij de welpen wat scoutingskills te leren. Op deze manier zijn ze goed voorbereid wanneer ze overvliegen naar de scouts, en natuurlijk is het ook voor de jongste welpen leuk om hier wat over te leren. 

De nationale scoutingloterij, de opbrengst is bekend!!!!!

nieuws scouting loterij

Zaterdag 23 september zijn de scoutingloten weer uitgedeeld. Per verkocht lot krijgen wij als welpen 1,50 voor in onze kas. Zo hebben wij straks weer meer geld om allerlei leuke dingen te gaan doen, zowel tijdens het draaiseizoen als tijdens het zomerkamp. Lees gauw verder om te zien wat de opbrengst van deze actie is.