Welpen Middaghorde

De welpenleiding

Op het moment hebben we bij de Welpen Middaghorde 5 personen als leiding. Iedere leiding heeft bij de welpen een naam uit het 'Jungle Book'. Dat betekent dus even voorstellen:

 

Kotuko

Hai Welpen,

*handje schudden* Ik ben Kotuko, een hele onbekende naam maar ik ben een sledehond. Ik kom voor in het tweede Jungle boek van Rudyard Kipling. Nu zijn daar niet echt leuke foto's van maar deze vond ik erg mooi. Als je mij gaat zoeken kun je het beste zoeken naar een Husky hond.

Als het scouting draaien er op zit dan ben ik weer Maikel. Ik zit nog op school maar ik ben hard aan het leren om een goede ICT-er te worden, lekker met computers werken. Daarnaast doe ik ook nog aan Rugby, zeg maar 'hoopje op' met andere mensen en een niet ronde bal :)

 

 

SN2010-ChilHoi Welpen! Even voorstellen, mijn naam is Chil. In het Junglebook bekend als een Wouw, een soort Havik. Ik sta bekend als de boodschapper van de Jungle en heb zelf Mowgli kunnen redden door Baloe en Bagheera te waarschuwen dat de Banderlog groep (die gemene apen) Mowgli gevangen had. Verder ben ik ijverig en een goede waarnemer. 

In september 2014 ben ik overgevlogen van de Explorers en heb gekozen om bij de Welpen Middaghorde leiding te worden. Gezellig toch? In het echte leven heet ik Sanne en studeer in Nijmegen. Het kan dus zijn dat ik er een keertje niet bij ben op de draaidagen want ook school is erg belangrijk. 

 

Raksha

 

 

Hallo Welpen, daar ben ik dan, Raksha is de naam. In het Jungle Book ook wel bekend als moeder Wolf die Mowgli als pleegkind heeft opgevoed. Vaak wordt er gedacht dat ik de vrouw ben van Akela maar dat is niet waar, mijn man heet namelijk Vader Wolf :). Wel ben ik beste vrienden met Akela maar ook met Chil. Ik ben dus zorgzaam en speel graag met de welpen, vooral lekker ravotten is mijn ding.

In september 2015 ben ik overgevlogen van de Explorers. Sommige roepen mij dan ook bij mijn mensennaam en dat is Iris. Omdat jullie zo lekker kunnen spelen en ravotten heb ik gekozen om bij de Welpen Middaghorde leiding te worden. Naast Scouting, wat ik al doe sinds ik bij de bevers ben begonnen, vind ik het ook leuk om lekker actief bezig te zijn bijvoorbeeld op de tennisbaan.

 

 

 

 

Hoi hLouiedisney2oi, ik ben de gekke aap Lowie, maar je mag me ook Lowietje noemen hoor. Ik ben de koning van de apen en wij spelen de hele dag door. Veel mensen denken dat ik Mowgli heb ontvoerd maar ik heb hem alleen maar een poosje geleend, om mee te spelen. Wij apen lijken eigenlijk heel erg veel op de Welpen. Wij feesten de hele dag door en zijn zeker niet bang om vies te worden. Ik ben een beetje gek, ik hou van rare moppen en zal elke Welp proberen aan het lachen te maken.

Ik ben in 2016 overgevlogen van de Explorers naar de Welpen. Mijn echte naam is Niels en ik heb gekozen voor de welpen zodat ik leuke thema spellen kan organiseren voor de welpen. Ook vind ik het super leuk om met de welpen te spelen omdat ze altijd lekker druk zijn, net als ik. In het leven buiten scouting zit ik nu op de PABO. Ik hou van gamen en ga wel eens naar buiten om vette filmpjes te maken.