Welpen Middaghorde

De welpenleiding

Op het moment hebben we bij de Welpen Middaghorde 5 personen als leiding: Kotuko, Chil, Raksha, Junior en Sona. Hieronder stellen wij ons aan jullie voor!

 

Kotuko

Hai Welpen,

*handje schudden* Ik ben Kotuko, een hele onbekende naam maar ik ben een sledehond. Ik kom voor in het tweede Jungle boek van Rudyard Kipling. Nu zijn daar niet echt leuke foto's van maar deze vond ik erg mooi. Als je mij gaat zoeken kun je het beste zoeken naar een Husky hond.

Als het scouting draaien er op zit dan ben ik weer Maikel. Ik zit nog op school maar ik ben hard aan het leren om een goede ICT-er te worden, lekker met computers werken. Daarnaast doe ik ook nog aan rugby, zeg maar 'hoopje op' met andere mensen en een niet ronde bal :)

 

 

SN2010-ChilHoi Welpen! Even voorstellen, mijn naam is Chil. In het Junglebook bekend als een Wouw, een soort Havik. Ik sta bekend als de boodschapper van de Jungle en heb zelf Mowgli kunnen redden door Baloe en Bagheera te waarschuwen dat de Banderlog groep (die gemene apen) Mowgli gevangen had. Verder ben ik ijverig en een goede waarnemer. 

In september 2014 ben ik overgevlogen van de Explorers en heb gekozen om bij de Welpen Middaghorde leiding te worden. Gezellig toch? In het echte leven heet ik Sanne en ben ik net begonnen met werken. Het kan dus zijn dat ik er een keertje niet bij ben op de draaidagen omdat ik dan aan het werk ben. 

 

Raksha

 

 

Hallo Welpen, daar ben ik dan, Raksha is de naam. In het Jungle Book ook wel bekend als moeder Wolf die Mowgli als pleegkind heeft opgevoed. Vaak wordt er gedacht dat ik de vrouw ben van Akela maar dat is niet waar, mijn man heet namelijk Vader Wolf :). Wel ben ik beste vrienden met Akela maar ook met Chil. Ik ben zorgzaam en speel graag met de welpen, vooral lekker ravotten is mijn ding.

In september 2015 ben ik overgevlogen van de Explorers. Sommige roepen mij dan ook bij mijn mensennaam en dat is Iris. Omdat jullie zo lekker kunnen spelen en ravotten heb ik gekozen om bij de Welpen Middaghorde leiding te worden. Naast Scouting studeer ik Farmacie in Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker actief bezig te zijn bijvoorbeeld op de tennisbaan.

 

 

 

Hoi Welpen!

beer

Even voorstellen, mijn naam is Sona. Ik kom in het Jungle Book voor als zwarte Himalayabeer. Ik heb een zwarte vacht met een witte kraag. Ik ben nieuwsgierig, dapper en zorgzaam. En ik houd ervan om af en toe te luieren. Als jullie benieuwd zijn naar hoe ik eruit zie kun je de Isabelbeer of de Himalayabeer opzoeken.

In september 2018 ben ik overgevlogen van de Explorers. Na het draaien heet ik weer Nieke. Ik vind het leuk om actief buiten te zijn, naast scouting doe ik daarom aan Atletiek. Ik vind het heel leuk om te ravotten, daarom heb ik voor de stoere Welpen gekozen. Vanaf februari zullen jullie mij een half jaartje moeten missen. Ik ben dan namelijk in Australië aan het werk als Au pair, een soort oppas. Na de zomer zal ik weer terug zijn om met jullie te komen spelen!