Welpen Middaghorde

De welpenleiding

Op het moment hebben we bij de Welpen Middaghorde 5 personen als leiding. Iedere leiding heeft bij de welpen een naam uit het 'Jungle Book'. Dat betekent dus even voorstellen:tabaqui

 Yo gasten,

Tabaqui, aangenaam. In het Jungle Book ben ik het slijmerige hulpje van Shere Khan maar dat is alleen in het Jungle Book hoor. Ik ben een Jakhals in het verhaal van Rudjard Kipling maar gelukkig ben ik niet gevraagd voor een rol in de Disney Film want ik vind me zelf niet fotogeniek. Wat ik wel heel leuk vind is het samen spelen en leuke dingen leren. Dat komt goed uit want Jakhalzen vinden het fijn om vooral met veel vrienden te zijn.

In het echte leven is mijn naam Donald. Oorspronkelijk kom ik niet uit Eindhoven maar woon hier alweer meer dan 18 jaar met heel veel plezier samen met mijn partner. De Scouting ken ik maar heel kort, eerst alleen als ledenadminstratie en later ook nog penningmeesterschap van onze geweldige Scouting Wielewaal. Sinds 2011, na het Zomerkamp, ben ik ook leiding geworden bij de Welpen. Verder ben ik gek op computeren, PS3/PS4 en films.

 

 

Kotuko

Hai Welpen,

*handje schudden* Ik ben Kotuko, een hele onbekende naam maar ik ben een sledehond. Ik kom voor in het tweede Jungle boek van Rudyard Kipling. Nu zijn daar niet echt leuke foto's van maar deze vond ik erg mooi. Als je mij gaat zoeken kun je het beste zoeken naar een Husky hond.

Als het scouting draaien er op zit dan ben ik weer Maikel. Ik zit nog op school maar ik ben hard aan het leren om een goede ICT-er te worden, lekker met computers werken. Daarnaast doe ik ook nog aan Rugby, zeg maar 'hoopje op' met andere mensen en een niet ronde bal :)

 

 

SN2010-ChilHoi Welpen! Even voorstellen, mijn naam is Chil. In het Junglebook bekend als een Wouw, een soort Havik. Ik sta bekend als de boodschapper van de Jungle en heb zelf Mowgli kunnen redden door Baloe en Bagheera te waarschuwen dat de Banderlog groep (die gemene apen) Mowgli gevangen had. Verder ben ik ijverig en een goede waarnemer. 

In september 2014 ben ik overgevlogen van de Explorers en heb gekozen om bij de Welpen Middaghorde leiding te worden. Gezellig toch? In het echte leven heet ik Sanne en studeer in Nijmegen. Het kan dus zijn dat ik er een keertje niet bij ben op de draaidagen want ook school is erg belangerijk. 

 

Raksha

 

 

Hallo Welpen, daar ben ik dan, Raksha is de naam. In het Jungle Book ook wel bekend als moeder Wolf die Mowgli als pleegkind heeft opgevoed. Vaak wordt er gedacht dat ik de vrouw ben van Akela maar dat is niet waar, mijn man heet namelijk Vader Wolf :). Wel ben ik beste vrienden met Akela maar ook met Chil. Ik ben dus zorgzaam en speel graag met de welpen, vooral lekker ravotten is mijn ding.

In september 2015 ben ik overgevlogen van de Explorers. Sommige roepen mij dan ook bij mijn mensennaam en dat is Iris. Omdat jullie zo lekker kunnen spelen en ravotten heb ik gekozen om bij de Welpen Middaghorde leiding te worden. Naast Scouting, wat ik al doe sinds ik bij de bevers ben begonnen, vind ik het ook leuk om lekker actief bezig te zijn bijvoorbeeld op de tennisbaan.

 

 

 

 

Hoi hLouiedisney2oi, ik ben de gekke aap Lowie, maar je mag me ook Lowietje noemen hoor. Ik ben de koning van de apen en wij spelen de hele dag door. Veel mensen denken dat ik Mowgli heb ontvoerd maar ik heb hem alleen maar een poosje geleend, om mee te spelen. Wij apen lijken eigenlijk heel erg veel op de Welpen. Wij feesten de hele dag door en zijn zeker niet bang om vies te worden. Ik ben een beetje gek, ik hou van rare moppen en zal elke Welp proberen aan het lachen te maken.

Ik ben dit jaar (2016) overgevlogen van de Explorers naar de Welpen. Mijn echte naam is Niels en ik heb gekozen voor de welpen zodat ik leuke thema spellen kan organiseren voor de welpen. Ook vind ik het super leuk om met de welpen te spelen omdat ze altijd lekker druk zijn, net als ik. In het leven buiten scouting zit ik nu op 5 HAVO en ga ik volgend jaar de PABO doen. Ik hou van gamen en ga wel eens naar buiten om vette filmpjes te maken.