Welpen Middaghorde

Welpenleiding

Welkom op de Welpen website van Scouting Wielewaal! Ben jij klaar voor een jungle-avontuur vol plezier en ontdekkingen? Maak kennis met ons geweldige team van welpenleiding, bestaande uit vier avontuurlijke en betrokken leiders. Laten we ze aan je voorstellen!

Hathi - Olifant

Hathi

Leeftijd: 26 jaar

Rol: Kolonel

Hathi, de olifant, is een ware kolonel als het aankomt op leidinggeven. Met zijn 26 jaar is hij een ervaren kracht binnen ons team. Hathi heeft een natuurlijk leiderschap en weet de welpen te inspireren en te motiveren. Met zijn organisatietalent zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt tijdens onze spannende activiteiten.

Piko - Vrouw

Piko

Leeftijd: 26 jaar

Rol: Groepsleider

Piko, onze welpenleider van 26 jaar, is onze groepsleider. Met haar vastberadenheid en enthousiasme geeft ze sturing aan ons team. Piko heeft een creatieve geest en komt altijd met originele ideeën om de welpen te vermaken. Haar vrolijke en energieke persoonlijkheid zorgt ervoor dat de groep altijd in beweging is!

Kaa - Slang

Kaa

Leeftijd: 37 jaar

Rol: Avonturier

Kaa, de mannelijke welpenleider van 37 jaar, is het grote kind van onze groep. Met zijn ervaring als voormalig lid van de welpen en verkenners weet hij als geen ander hoe het is om de wereld te ontdekken. Kaa deelt zijn kennis en vaardigheden graag met de welpen, terwijl hij zelf ook blijft leren en groeien. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor onvergetelijke avonturen.

Balou - Beer

Baloe

Leeftijd: 19 jaar

Rol: student Verpleegkundige

En tot slot hebben we Balou de beer, onze 19-jarige student verpleegkundige. Balou is een waardevolle toevoeging aan ons team, met haar zorgzame en attente karakter. Als er een pleister geplakt moet worden of een knuffel nodig is, staat Balou altijd paraat. Haar liefdevolle aandacht en zorg dragen bij aan een veilige en geborgen omgeving voor onze welpen.


Samen vormen Hathi, Piko, Kaa en Baloe een hecht en divers team dat zich inzet voor de ontwikkeling en het plezier van de welpen. Met hun verschillende persoonlijkheden en vaardigheden zorgen ze voor een dynamische en uitdagende scoutingervaring. Bij Scouting Wielewaal staat samenwerking, plezier en persoonlijke groei centraal. Wil je deel uitmaken van ons avontuurlijke team? Kom dan eens langs bij Scouting Wielewaal en ontdek samen met Hathi, Piko, Kaa en Baloe de spannende wereld van de jungle. Het avontuur wacht op jou!