Scouts Verkensters

Waar kan ik een Verkenster T-shirt kopen?

De Verkenster T-shirts kun je bij de leiding van de eigen speltak kopen. Je kunt ons altijd even aanspreken bij het wegbrengen of ophalen van de kinderen. Dan kunnen ze ze ook meteen even passen.Je kan ook een mail sturen, dan leggen we ze alvast klaar. De T-shirts kosten €12,50.

De T-shirts zijn geen officieel onderdeel van het uniform, ze moeten daarom altijd het uniform er nog over aan bij het openen en sluiten. Dat mag met warm weer daarna natuurlijk gelijk weer uit. Op zomerkamp dragen we het T-shirt op sommige dagen wel als uniform, het is dan warmer en ook is de uniform blouse niet met alle activiteiten het handigst. 

In een jaar hebben we verschillende weekenden. Maar wat neem je nou mee op zo'n weekend?

Hieronder een aantal afspraken die we met de verkensters hebben tijdens het draaien en dingen die handig zijn om te weten.

 Als je een keer niet kan komen is dit niet erg, maar meld je dan wel even af. Zorg dat je je voor donderdag via de mail hebt afgemeld, dan kunnen wij nog eventuele veranderingen in het programma aanbrengen.

Normale draaidagen zijn van 1 uur tot half 5 tijdens de wintertijd, en van 1 uur tot 5 uur in de zomertijd. Mocht dit afwijkend zijn dat staat dit op de website of in de mail. Ook als we niet op de blokhut draaien staat dit bij het programma. Mocht er op de website iets anders staan dan in de mail, dan is de informatie in de mail altijd leidend. We proberen de site wel zo goed mogelijk bij te houden.