Scout Verkensters

Pannenkoekenactie

  Let op: Dit programma of activiteit heeft in het verleden plaats gevonden.

  Ja, daar is hij weer! We draaien die dag met alle verkensters van 10:00 – 22:00. Neem dus een lunchpakket mee. We beginnen om 10:00 met opbouwen en zijn hier rond 17:00 mee klaar. Dan eten we met de verkensters zelf alvast pannenkoeken.
  De gasten zijn vanaf 18:00 uur welkom en mogen dan tegen betaling van 5 euro onbeperkt pannenkoeken eten tot een uur of 21:00. Bij die 5 euro is één consumptie inbegrepen, extra consumpties zijn 1 euro per stuk. Alles kan ter plekke contant betaald worden.
  Zoals al eerder verteld zijn diëten geen probleem, geef dit even aan bij de aanmelding. Ook makkelijke stoelen voor opa’s en oma’s zijn te regelen.
  Om 21:00 ruimen we met zijn allen ons restaurant op. We snappen dat het een lange dag is, maar verwachten dat álle verkensters die er die dag bij zijn helpen met opruimen. Ouders die zijn komen eten moeten dan inderdaad wachten, op en neer rijden of helpen ;)
  We hopen weer een mooie bijdrage op te halen voor ons zomerkamp en overige programma’s!

  Hieronder kun je je aanmelden als je mee wil eten.

  Scouting Wielewaal, Oirschotsedijk 22, 5651 GC Eindhoven

  Inschrijven

  Voor deze activiteit is het nodig dat je je inschrijft. Vul daarvoor het onderstaan formulier in. Je krijgt een bevestiging via mail.

  Inschrijven