Scout Verkensters

Scouts Nieuws

De nieuwe website

Welkom op de nieuwe website en op jullie nieuwe speltakpagina! 

 Zoals jullie zien is de website in een heel nieuw jasje gestoken. Hij ziet er wat moderner uit, maar is vooral gebruiksvriendelijker geworden. Zo kun je bijvoorbeeld op de beginpagina gelijk naar de spelktakpagina. Verder staat het programma van het komend weekend van alle speltakken op de beginpagina, zo kun je niet alleen snel je eigen programma van die week bekijken, maar kun je ook zien wat andere speltakken die week gaan doen.
Daarnaast is het fotoboek van zowel de hele groep als de speltakken aangepast, dit kijkt wat makkelijker en geeft doormiddel van een beginfoto gelijk een indruk van de activiteit. 

Onze speltakpagina is nog niet helemaal af, er moeten nog wat foto's bij teksten, er moeten nog foto's van activiteiten die al geweest zijn opgezet worden en de Leiding en leden pagina moet nog gemaakt worden. Hier zijn we mee bezig en dit zal zo snel mogelijk klaar zijn!

Kijk even rustig rond op de nieuwe website! Mocht je nog aanmerkingen of ideeën hebben, laat het ons weten dan geven we het door aan het websiteteam.