Scout Verkensters

Scouts Nieuws

PL/APL Training

Pl/apl training

Wij hebben training gehad, en daar hebben wij van alles geleerd.

We hebben de eerste avond vooral geleerd over onszelf “wat zijn onze kwaliteiten en onze verbeterpunten, en hoe maken we van onze verbeterpunten onze kwaliteiten.” Dat hebben we geleerd d.m.v. een boekje, dat we het hele weekend bij ons hebben gedragen. Verder hebben we bijna alles wat we hebben geleerd staat dat boekje, dat steeds dikker werd.

Verder hebben we tussendoor ook nog wat spelletjes (citroen citroen/fruitmanden en het pionnen spel) gedaan om bepaalde mensen rustig te krijgen.

Ook hebben we om 12 uur 's nachts nog voor Beau gezongen, want die was jarig.

De volgende dag waren we vroeg wakker, maar eindelijk zonder een dansje. Snel hebben we ontbeten en zijn door gegaan met de training.

We zijn begonnen met een filmpje over loslaten. En hebben geleerd over verschillende manieren van leiding geven. En een opdracht gedaan om te zien hoe leiding geven onstaat en op welke manier. Verder hebben we gehad over wat je als leider wel en niet moet doen, we hebben ook een hele lijst gemaakt met verschillen tussen een baas en een leider. Toen kwam de rest en konden we het geleerde in de praktijk gaan brengen. Maar dat plan viel in het water, door de regen. Na het programma hebben we met de leiding nog gepraat over hoe het ging.

Dit was ons ( Ose en Janneke) verhaal over de training, we hopen dat jullie er wat aan hadden.

Groetjes van ons. ;)