Scouts Verkensters

In het hemelvaartsweekend (10,11,12,13 mei) zouden wij met degene die dat leuk vinden een weekend willen gaan wandelen. Geen zware monstertochten met bepakking, maar leuke afstanden in een mooi gebied.
Het zal ook niet het complete weekend worden waarschijnlijk, aangezien de zondag Moederdag is.
We zouden nu alvast willen weten wie het leuk zouden vinden om mee te gaan? De locatie en exacte tijden weten we nog niet, die willen we gaan bepalen aan de hand van het aantal deelnemers.
Het is dus echt bedoelt voor de meiden die wandelen leuk vinden en daar een keer wat meer uitdaging in willen.
Voor degene die niet mee willen zal er een alternatief programma op de blokhut zijn (als er door het hemelvaartsweekend nog genoeg aanwezigen zijn).
Je mag als je dit leuk lijkt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pl/apl training

Wij hebben training gehad, en daar hebben wij van alles geleerd.

IMG-20140616-WA0002

Afgelopen weekend hebben we een erg gaaf trapperskamp gehad. We hebben super mooi weer gehad, mooie stukken natuur gezien en heerlijke maaltijden gemaakt op houtvuur. Maar het was vooral gezellig. Je kunt op onze site nu ook de foto's van het weekend terug vinden.

De foto's van afgelopen zaterdag zijn terug te vinden in het foto album. Hier onder staat nog een flimpje van het programma. 

https://youtu.be/qkzKRNXv4Po 

Er staan van verschillende programma's van de afgelopen tijd nieuwe foto's op de site.