Scouts Verkensters

Kom je ook naar de pannenkoekenactie 2024?
Aanmelden kan hier.
We hopen jullie 15 juni allemaal te zien!

Kom je ook naar de pannenkoekenactie 2023?
Aanmelden kan hier.
We hopen jullie 24 juni allemaal te zien!

Het is weer bijna zover de rsw, je kunt je ook weer opgeven. Dit weekend zal zich 12-13-14 mei plaatsvinden, de inschrijvingen sluiten echter een stuk eerder namelijk al in begin april, opgeven doe je in onze programmamijst. Allemaal leuk en aardig maar wat is de rsw eigenlijk?


Ieder scoutingseizoen vinden er in de verschillende Scouting Regio’s voor de Scouts (meisjes en jongens van 11 t/m 15 jaar) de Regionale Scouting wedstrijden (RSW) plaats.

Regio Eindhoven! Tijdens een lang weekend, van vrijdagavond t/m zondagmiddag april of mei, zullen de deelnemende patrouilles strijden om de felbegeerde toegangsbewijzen voor de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW).

Namens Regio Scouting Eindhoven mogen de ploegen van plaats 1, 2 en 3 deelnemen aan de LSW. De LSW vindt jaarlijks tijdens het Pinksterweekend plaats in Baarn. Op de LSW komen alle winnaars van de verschillende Regio’s bij elkaar om te strijden om de eerste plaats in het LSW klassement.


Het is een weekend waarbij jullie samenwerking, scouting skills, creativiteit, zelfstandigheid, netheid (je hoeft niet netjes te kunnen schrijven hoor, wel dat je tent en keuken redelijk zijn opgeruimd ;) ) en nog veel meer worden uitgedaagd. Ook leer je scouts binnen regio Eindhoven kennen en gaan jullie een hele hoop l.o.l. maken. Kortom een super leuk weekend waar je echt bij wil zijn!

De zomertijd is weer begonnen. Dan draaien wij weer tot 5 uur. Het is weer langer licht dus dan kunnen de verkensters nog in het licht naar huis fietsen.

Er staat een super gaaf avondspel op de planning hiervoor is het belangrijk dat je je opgeeft!

Dit is het bericht die wij van de organisatie van deze top secret missie hebben gekregen

SCOUTS

Jullie verzamelen om 19:30, deze training missie zal om 23:00 afgelopen zijn voor jullie op dezelfde plek als waar we begonnen.
Neem je standaard avondspel uitrusting mee. Donkere kleding geschikt voor het weer en een standaard rantsoen zijn aan te raden.
Een klein zaklampje is misschien handig, maar zelfs 1 klein LED'je kun je 's nachts van kilometers afstand zien.
Trek wel volledig uniform aan, mocht de tegenpartij je zien dan kun je zelf soms van de domme houden en het op een 'gewoon afschijn spelletje' houden.

Klik hier voor meer informatie