Roverscouts

Alcohol:

Word niet genuttigd tijdens het programma pas na het programma. Dit is anders als het door de organisatie van die dag word goedgekeurd of het nodig is om de programma te kunnen draaien.

Programma’s maken:

- In de groepsapp word er elke twee weken een herinnering gestuurd wat het programma en wie de organisatie is voor de komende week. Dit word bij gehouden door Emma S.

- We draaien van 20.00 tot 23.00 dus je moet een programma maken wat drie uur vullend is. Na het draaien kan er nog een drankje genuttigd worden of naar huis.

- Bij aangepaste draaitijden worden vermeld op de website en in de groepsapp als er een herinnering word geappt.

- Na het programma word het porgramma kort besproken door middel van tops en desnoods tips.

- Programma’s worden een keer per jaar gemaakt dan komt er nieuw bestuurtje en nieuwe afspraken dit gebeurd na het overvliegen.

Afmelden en aanmelden:

- Zo snel mogelijk afmelden al je weet dat je een bepaalde datum niet kan, kan je het ook niet vergeten.

-Voor de woensdagavond afmelden met reden. Als je een langere tijd niet aanwezig bent zet je in de groepsomschrijving waarom je er niet bent en de periode datum dat je weg bent.

-Te laat met afmelden is traktatie en kruisje acht je naam op de aftekenlijst. En de volgende draaidag trakteren. Dit komt te vervallen als je een geldige reden hebt zoals werk of school.

- 20.00 begint de draaidag. Te laat? Voor 20.00 uur laten weten dat je te laat komt anders trackteren. Dit komt te vervallen met een geldige reden hebt zoals werk of school dat uitloopt.

- Van de 20 draaidagen in het jaar 14 draaidagen hiervan aanwezig zijn. Per half jaar kijken wie er vaker dan 3 keer niet aanwezig waren moet dan trakteren op een kratje bier voor de Roverscouts. Vanaf dat moment gaat het andere half jaar in en word er een lijst begonnen.*

- De organisatie van het programma van die dag doet de aanwezigheid/ afwezigheid door middel van aftekenen op de lijst.

- *Als je door scouting gerelateerde afspraken niet kan komen wordt dit niet gezien als een afmelding.