Explorers Middag

Afspraken

AFMELDEN / AANMELDEN

Omdat de organisatie van een programma afhankelijk is van het leden aantal voor die dag dien je je af te melden wanneer je niet kan komen. Ook zijn er activiteiten en weekenden waarvoor je je dient aan te melden. 

Afmelden:

Het afmelden kan per app of per email. Een afmelding stuur je naar je begeleiding en de organisatie voor het betreffende programma. Afmelden doe je een week van tevoren.

Aanmelden:

Sommige activiteiten vereisen een aanmelding. Weekenden en activiteiten die gereserveerd moeten worden of waar we met auto's naartoe gaan vereisen meer voorbereiding. Aanmelden kan daarom voortaan via de website. Als je op het programma kijkt zullen sommige programma's een aanmelding mogelijk maken. Aanmelden kan in een bepaalde periode, hierna sluit de aanmelding. Zorg er dus voor dat je je op tijd aanmeld.

Weekenden:

Voor weekenden dien je je aan te melden via het programma op de website. Als we een weekend draaien ga je het hele weekend mee. Eerder gaan of later komen is dus geen optie, we worden nl teveel in het programma beperkt als we met verschillende tijden rekening moeten houden. Aanmelden voor een weekend kan tot 4 weken van tevoren.