Explorers Middag

Actie Marathon.

  Let op: Dit programma of activiteit heeft in het verleden plaats gevonden.

  Locatie: Ook voor de Marathon 2019 is onze uitvalsbasis weer de Tent die staat in de onderdoorgang van de Heuvel tegenover het Pullman Hotel.

   

  De eerste actie van het jaar is de marathon van Eindhoven, bij deze actie lopen wij mee met het bedrijf Manus en Manus en helpen wij met het zetten van de hekken.

  Geef je op voor de diensten die je kunt, niet die je wil!! Dit is belangrijk voor het inplannen van de diensten, waarbij het fijn is rekening te kunnen houden met de uren die iedereen maakt en de diensten die iedereen draait. Wanneer je alleen diensten opgeeft die je wil, dan lopen wij vast met plannen en krijgen we de planning niet gevuld...

  Bericht Manus: Het is belangrijk dat je je gedraagt, voordat je gaat kletsen vraag je of je iets kunt doen en houd ten alle tijden in de gaten of er hulp nodig is. Wanneer je niet serieus aan het werk bent en aan het klooien bent, wordt je naar huis gestuurd. Dit is natuurlijk nog nooit gebeurd, maar elk jaar krijgen wij dezelfde vraag van de organisatie, zij willen graag serieuze helpers.  

   

  Bij vragen neem gerust contact op met de begeleiding!

  Organisatie: Begeleiding. 

  Scouting Wielewaal, Oirschotsedijk 22, 5651 GC Eindhoven

  Inschrijven

  Voor deze activiteit is het nodig dat je je inschrijft. Vul daarvoor het onderstaan formulier in. Je krijgt een bevestiging via mail.

  Inschrijven