Explorers Middag

Afgelopen jaren is gebleken dat onze werkwijze voor het organiseren voor een expeditie niet helemaal werkte zoals wij wilde. Daarom hebben wij gekeken naar andere manieren en we hebben gekozen voor scrumm. Scrumm houdt in: Dat je alle taken verdeeld in kleine stapjes. 

We zijn begonnen met het opschrijven van wat we denken nodig te hebben voor de expeditie. Vanuit deze taakjes heben we 5 deel onderwerpen gekozen. Zo hebben wij bijvoorbeeld bij het groepje kampterein de deel stappen: De eisen van het kampterein en zijn we nu bezig met het mailen naar kamptereinen, deze kampterreinen moeten aan de eisen voldoen.

Doordat wij deze werkwijze hebben ingevoerd, wordt het voor iedereen een stuk overzichtelijker. We weten wat we al afhebben en wat we nog moeten doen. Door de deadlines die we gestelt hebben, zorgen we er voor dat we alles op tijd afhebben.

Het zit er weer aan te komen. Eind Januari vertrekken we weer richting de ardennen om de prachtige natuur te verkennen. Omdat we wel graag goed voorbereid gaan hebben we de instructiedag op 10 Januari en uiteraard kun je hier vast lezen waar je op moet letten.