Bevers

Afspraken

Het Uniform

Het uniform wordt altijd gedragen bij de opkomsten. Met name bij het openen en sluiten van de dag. Het uniform bestaat uit de groepsdas, speltakblouse en (spijker)broek naar keuze. De keuze voor het gebruik van het uniform ligt in het feit dat iedereen gelijk is en geen onderscheid wordt gemaakt tussen rijk of arm.

Groepsdas:

De blauw-oranje Wielewaal groepsdas laat bij scouting weekenden zien van welke scoutinggroep je lid bent, maar kan ook als hulpmiddel dienen bij activiteiten. Zo kun je er een mitella van maken, of een hete deksel van een pan afnemen. Deze groepsdas wordt ten aller tijden gedragen! Hierop is geen uitzondering. Bij de installatie van de Welp krijgt men 1 das vanuit de groep. Bent u deze kwijt of wilt u voor de zekerheid een tweede dan kunt u deze bij de leiding bestellen voor € 4,50.

Beversblouse:

De rode beverblouse is te verkrijgen bij de Scoutsshop en wordt voorzien van 3 badges. Groepsbadge, speltakbadge en installatieteken. HIER is mee te vinden over de blouse. Maar ook bij weekenden en kampen worden vaak lintjes of badges uitgereikt of gekocht. Ook deze mogen op het uniform vastgemaakt worden. Je creëert hiermee helemaal je eigen indentiteit.