Bevers

Het uniform wordt altijd gedragen bij de opkomsten. Met name bij het openen en sluiten van de dag. Het uniform bestaat uit de groepsdas, speltakblouse en (spijker)broek naar keuze. De keuze voor het gebruik van het uniform ligt in het feit dat iedereen gelijk is en geen onderscheid wordt gemaakt tussen rijk of arm.

Als wij gaan openen zingen wij op het eind ons beverlied. Hieronder staat het beverlied zo kun je thuis nog een keer oefenen als je dat wilt. Het liedje is op de wijs van "altijd is kortjakje ziek".

Bever spelen in het boshoofd2
Op het zand en op het mos
Samen zorgen voor de dieren
Herten, hazen en de mieren
Al is een dier groot of klein
Bevers vinden helpen fijn!

Welkelijks van 10:30 tot 12:30 draaien de Bevers, tenzij dit in het programma anders staat vermeld. Programma's worden namelijk ook georganiseerd op andere locaties dan de blokhut. Het kan dus zijn dat het verzamelpunt niet op de blokhut is. Maar dit krijgen jullie dan een email over.

Wanneer Bevers tijdens het draaien verhinderd zijn is het belangrijk ze worden afgemeld. Bij voorkeur ontvangen wij hiervoor tijdig een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afmelden op vrijdag of zaterdag voor de opkomstdag graag telefonisch afmelden. (Of op zaterdag kun je bellen naar de blokhut: 040-2621451 als mail niet lukt)