Interesse?

 

Kom je een keer snuffelen...TijdVoorAvontuur2

Kijk hieronder bij Jeugdlid worden, of bij Vrijwilliger worden.

...om Jeugdlid te worden?

Interesse in onze scoutinggroep? Kijk rustig rond op de site en kijk of scouting iets voor jou is. Bijvoorbeeld op de speltakpagina’s waar per leeftijdscategorie informatie wordt gegeven. Of onder algemeen wat Scouting Wielewaal zo leuk maakt. Heb je al rongekeken op de site en wil je graag meekijken bij een speltak dat kan, je mag drie keer gratis meekijken bij een speltak. Laat hieronder je gegevens achter en er wordt contact met je opgenomen.

Heb je 3 keer meegedraaid en besluit je te blijven, dan verwijzen we je naar de financiële pagina. Daar vind je het inschrijfformulier en het gezondheidsformulier. Hiermee schrijf je je in als lid bij Scouting Wielewaal (en daarmee ook bij Scouting Nederland).

Let op: Sommige speltakken hebben af en toe een wachtlijst. Of dit het geval is vind je doorgaans op de speltak-website van jouw keus.

...of om Vrijwilliger te worden?

Ben jij degene die vol enthousiasme jongeren en kinderen wil begeleiden, of op een andere wijze als vrijwilliger een bijdrage wil leveren bij Scouting Wielewaal? Laat dan hier je gegevens achter en een van de groepbegeleiders neemt contact met je op om een kennismaking te plannen. Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar wat jou beweegt om als vrijwilliger een maatschappelijke rol te vervullen.

Natuurlijk onderschrijf je als (toekomstig) lid van Scouting Wielewaal onze doelstelling. Er wordt daarbij ook periodiek een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aangevraagd.

Laat hieronder je gegevens achter en er wordt contact met je opgenomen!

Alle velden met een (*) zijn verplicht.

Na het verzenden van je bericht neemt de door jouw geselecteerde speltak doorgaans binnen enkele dagen contact met je op. Heb je onverhoopt na 5 dagen nog niets gehoord, neem dan contact op met info@wielewaalgroep.nl of stuur een Whatsapp-bericht (link onder wa-logo, hier rechts te vinden)WhatsApp Logo 1 Whatsapp

captcha
Herladen