Verbouwing

Nadat de afgelopen jaren het dak vervangen is, een nieuwe keuken is geplaatst en de nieuwe centrale natte groep geplaatst is dan is het tijd voor fase 2. Op een ingelaste groepsraad is besloten dat we verder gaan met nieuwe klussen, namelijk het aanpassen van de vloeren in de lokalen en het aansluiten op het riool en het verharden van het toegangspad.

Tevens zal er tijdens NL doet op 21-22 maart de kampvuurcirkel worden opgeknapt en zal komend voorjaar het buitenschilderwerk onder handen genomen worden.

Hoe gaan we dit doen?

SponsorsGezochtStempel.jpg 1

Van de plannen, zoals die door menigeen zijn geuit, is op voorhand een project calculatie gemaakt. Deze calculatie heeft als basis een berekening zoals er in aannemers wereld wordt gerekend. Onder aan de streep komt het neer op een flinke kostenpost. Dat is dan ook de reden dat we met zijn allen op zoek zijn naar handjes die kunnen helpen, sponsoren die materiaal beschikbaar stellen en sponsoren die ons met financiële middelen willen steunen.
Ga voor meer informatie hierover naar onze sponsorpagina

Sponsoring kan ook in de vorm van materialen. Hiervoor is een materiaallijst beschikbaar. De volgende materialen hebben we nodig om deze klussen te realiseren. Kun je hierin iets betekenen neem dan eerst even contact op met de bouwcommissie zodat hun centraal houden wat er nodig is: e- mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Informatie

Nieuwe ontwikkelingen zullen via de site kenbaar gemaakt worden. Evenals de planning van de verbouwing. Voor iedereen die regelmatig op de blokhut komt, zijn informatieborden opgehangen waarin de nodige info wordt gepresenteerd. Houdt ook deze pagina regelmatig in de gaten of er een update is. Kijk a.u.b. ook even bij onze sponsoren, die hebben we hard nodig, want zonder hen kunnen wij onze plannen niet realiseren. En natuurlijk zullen ook foto's e.d. van de vorderingen via deze site getoond worden. Stel deze pagina dus in bij je favorieten.


Mocht je nog meer vragen hebben of in contact willen komen met onze bouwcommissie. Stuur dan een mail naar verbouwing(at)wielewaalgroep.nl en onze bouwcommissie neemt contact met u op.

Wil jij ons sponsoren? Doe dan een kleine donatie op onze bankrekening, Rabobank 1513.76.697 inzake Scouting Wielewaal.