Overvliegen en FFFBBQ

  Let op: Dit programma of activiteit heeft in het verleden plaats gevonden.

  barbecue42

  Zaterdag 15 september houden de speltakken geen eigen programma. In plaats hiervan gaan we met z’n allen de films en fotos van de zomerkampen kijken, overvliegen en aansluitend gezellig bbqen met z’n allen..

  De tijden?

  Deze dag zal beginnen om :
  13:30 uur overvliegen.
  16.00 uur films en foto's van de zomerkampen.
  18.00 uur zal de bbq aangestoken worden.

  De kosten:

  Voor het overvliegen en het kijken van de fotos en films hoeft niets betaald te worden. Voor het eten en drinken vragen we een kleine bijdrage.
  - Kinderpakket € 5,00 per persoon. Hierin zitten twee stuks vlees. Dit pakket zal speciaal op kinderen gericht zijn. (incl. onbeperkt ranja).
  - Volwassenpakket: € 9,- per volwassene. Hierin zitten 4 stuks vlees.
  Beide pakketten zijn voorzien van verschillende sausen, drie stokbrood en salades.

  Voor het drinken werken we met consumptiebonnen en deze zullen op de dag zelf verkocht worden voor €0,80 per bon.

  Opgave:

  Voor de barbecue moet u zich van tevoren aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Je deelname is pas definitief als de bijdrage voor de barbecue gestort is op bankrekening NL47RABO0142703281 t.n.v. Scouting Wielewaal te Eindhoven met in de omschrijving BBQ en naam kind. Zorg ook ervoor dat je betaling uiterlijk 8 september is overgemaakt. Op de dag zelf zullen er nog beperkt pakketten te verkrijgen zijn. Kinderpakket is dan € 7.- en volwassenpakket € 10,50. Geef je dus voor 8 september op, betaal, profiteer van de vroegboekkorting en weet zeker dat je erbij bent!! Op de dag geldt op = op. Neem het risico niet en meld je van te voren aan!! Heb je een dieet waar rekening mee gehouden moet worden geef dit dan even bij het veld opmerkingen aan.

  Tevens zullen er deze dag weer Wielewaaltruien verkocht worden. De kosten voor een trui bedragen: €20.- voor de maten 128, 140, 152 en 164. Voor de maten S, M, L, XL, XXL zullen de kosten € 25.- bedragen. Deze dien je gepast te betalen bij je bestelling.

  Namens Scouting Wielewaal Eindhoven.
  De Organisatie(Fffbbq@wielewaalgroep.nl)

  Scouting Wielewaal, Oirschotsedijk 22, 5651 GC Eindhoven