Blokhut (wordt niet verhuurd!)

Onze blokhut -"op de ruïne" genaamd- ligt op het landgoed 'de Wielewaal' nabij de Philips Fruittuin.

Het adres is Oirschotsedijk 22 in Eindhoven. De blokhut wordt niet verhuurd. Op aanvragen tegen beter weten in wordt altijd afwijzend gereageerd. Deze pagina is enkel gemaakt voor onze (aanstaande) jeugdleden, en dus niet voor groepen/vernenigingen/families die op zoek zijn naar een (feest)locatie. Tegen hen zeggen wij: probeer het aub elders.

Onze blokhut is gelegen op landgoed de Wielewaal in een mooie bosrijke omgeving, alwaar we maar liefst 8 hectare bos tot onze beschikking hebben. Op loopafstand zit de Philips Fruittuin waar we regelmatig een appeltje halen om te poffen in het vuur. Daarnaast hebben we verschillende bossen waar we gebruik van kunnen maken. Op ons eigen terrein hebben we het 2 hectare grote Spelbos waar de meeste activeiten plaatsvinden. Daarnaast ligt op vijf minuten afstand van de blokhut het 5-minutenbos waar de kids ook graag spelen. Bij onze blokhut hebben we een grote kampvuurcirkel met een vlaggenmast, een wasplaats buiten, een vuurstrook, en nog een grote vlaggenmast. Daarnaast hebben we nog verschillende schuren voor opslag zoals het Houthok.

De blokhut vanaf de voorkantDe blokhut bij de hoofdingangDe wasplaatst naast de blokhutDe kampvuurcirkel vlak bij de blokhut

In onze blokhut hebben we de beschikking over vijf grote lokalen, waaronder een staflokaal. In de gang is een centraal toiletblok waarin zich vier wc's bevinden en één douche. Verder is er in de gang nog een apart staftoilet te vinden. In onze blokhut bevindt zich ook een keuken met een groot gastoestel en een koelkast.

Wil je eens komen kijken, maar je bent niet bekend in Eindhoven? Geen nood, pak de topografische kaart 51 West, en zoek coördinaat 157.50- 386.05 op.

Maar het onderstaande kaartje gebruiken mag natuurlijk ook.

Locatie

Grotere kaart weergeven 

Verhuur niet mogelijk

Onze blokhut wordt NIET verhuurd. Het gebeurt helaas maar al te vaak dat groepen ons alsnog benaderen, zelfs wanneer ze dit bericht hebben gelezen. Dat is echter nutteloos, we maken geen enkele uitzondering. De blokhut is slechts voor eigen gebruik. 

Parkeren bij de blokhut

Steeds vaker blijkt dat niet alle ouders (en leiding) weten waar bij onze blokhut wel en niet geparkeerd mag worden. Auto's blokkeren de toegang, krijgen schade of geven overlast bij de omwonenden. Daarom is er op een duidelijk kaartje aangegeven waar wel en niet geparkeerd kan worden. Zo blijft onze blokhut ook altijd voor hulpdiensten bereikbaar wat ook de veiligheid van de kinderen ten goede kan komen.

Breng je de kinderen met de auto naar de blokhut, mag er alleen op het bospad geparkeerd worden aan de kant van de blokhut (groene streep). Als er aan twee zijden van het pad auto's staan, kunnen er namelijk geen grote voertuigen meer door.

 Overzicht waar je wel en niet mag parkeren bij de blokhut.