Wielewaal laat zich zien tijdens Familiespektakel in Blixembosch, heb jij ons gezien?

Blixembosch familiespektakel 009Op zondag 12 augustus was de Wielewaal aanwezig tijdens de 21e editie van het Familiespektakel in Blixembosch. Het was een zonovergoten dag waar iedereen marshmellows kon bakken boven ons kampvuur om zo kennis te maken met Scouting Wielewaal. 

Er was diverse leiding aanwezig wie iedereen informeerde over hoe leuk het is bij Scouting Wielewaal en om iedereen wat te vertellen over scouting.

Het Familiespektakel in Blixembosch is een activiteit waar alle kinderen uit blixembosch centraal staan. Heel het weekend 33bd6744a1lang werden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo was er op de zaterdag een 6 kamp en op zondag een heuse speelgoedmarkt. Zo waren wij als Scouting Wielewaal dus ook aanwezig op de zondag. Heb jij ons gezien deze dag?

Bij Scouting Wielewaal doe je natuurlijk veel meer dan alleen vuur stoken en lekkere dingen klaarmaken boven dat vuur. We hebben een prachtig bos tot onze beschikking waarin we veel kleine en grote spellen met elkaar spelen. We maken survivalbanen, hebben af en toe een loop- of fietstocht en gaan met elkaar op weekend en Zomerkamp.

Bij Scouting Wielewaal is het elke week weer leuk en uitdagend.

Blixembosch familiespektakel 006Heb jij ons gezien en heb je interesse om nog meer kennis te maken met Scouting Wielewaal? Ga dan snel naar de lid worden pagina en vind daar alle informatie over hoe dit in zijn werk gaat. Heb je interesse om een keer te komen kijken, dan kan dat uiteraard. Je kunt 3x gratis meekijken of je het leuk vindt.

Alle informatie over onze groep kun je hier vinden. Natuurlijk hebben we op deze dag ook foto's gemaakt. Kijk snel hier of je op de foto's te vinden bent.