Parkeren bij de Blokhut

parkerenverbodenSteeds vaker blijkt dat niet alle ouders weten waar bij onze blokhut wel en niet geparkeerd mag worden. Auto's blokkeren de toegang, krijgen schade of geven overlast bij de omwonenden en leiding kan niet meer parkeren op de eigen parkeerplaats. Hieronder een korte uitleg met kaartje om aan te geven waar wel en niet geparkeerd mag worden.

Waar mag ik parkeren?

Kort maar goed: ouders parkeren aan het bospad, kaderleden parkeren op de eigen parkeerplaats. Niemand parkeert op de oprit of aan de verkeerde kant van het bospad.

Toelichting

We willen te allen tijde de toegang tot de blokhut en de huizen aan de overkant vrij houden voor eventuele hulpdiensten. Parkeren we aan beide zijden van het bospad, dan kan de brandweer er niet door. Parkeren we op onze oprit, dan kan de brandweer er niet door. Parkeren we te dicht bij de oprit, dan kan de brandweer de draai niet maken. Kortom: parkeer alleen daar waar het mag. 

Ouders, en indien nodig ook kaderleden, parkeren op het bospad aan de zijde van de blokhut/spelbos. De overkant, waar de huizen van de overburen staan, is niet bedoeld om te parkeren. Op het kaartje hieronder is nog eens duidelijk aangegeven waar wel (groene streep) en niet geparkeerd mag worden (E1 bord). De leidingparkeerplaats is niet toegankelijk voor ouders, hetgeen goed zichtbaar is aangegeven met een verboden in te rijden bord en geel onderbord "alleen leiding".

Werkt iedereen hieraan mee, dan blijft onze blokhut altijd bereikbaar voor de hulpdiensten, wat ook de veiligheid van de kinderen ten goede komt.

parkeren 1

Interesse? Kom kijken!

TijdVoorAvontuur2

PROGRAMMA'S

Dit zijn de programma's van dit weekend.
  • Speltak logo Explorers OchtendExplorers Ochtend
  • Speltak logo Explorers MiddagExplorers Middag
  • Speltak logo RoverscoutsRoverscouts
  • Speltak logo Plus scoutsPlus scouts