Dassenmakers gezocht

301A4024

Ben jij handig met een naald en draad en met een naaimachine? Vind jij het leuk om ons te helpen met het maken van de dassen die onze kinderen elke week dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Elk jaar worden tientallen nieuwe kinderen lid van onze scoutinggroep. Vanaf hun installatie dragen zij de welbekende oranje/blauwe groepsdas. Deze dassen worden al vele jaren gemaakt door, met name, ouders van jeugdleden en - leiding, en door anderen die onze groep een warm hart toedragen. Als gevolg van verloop in deze club enthousiaste vrijwilligers zijn we op zoek naar een of meerdere personen die in hun vrije tijd achter de naaimachine kunnen kruipen. Je bepaalt zelf wanneer en bent daarbij niet afhankelijk van anderen. 

Lijkt het je leuk om mee te helpen dassen te maken, of wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op met Marleen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of informeer op zaterdagochtend bij Olaf (Welpen Ochtendhorde).

Interesse? Kom kijken!

TijdVoorAvontuur2