Maak je eigen Digitale Collectebus aan voor Jantje Beton

JB Zoals elk jaar collecteert Scouting Wielewaal ook dit jaar weer voor Jantje Beton. Het is nu mogelijk om ook digitaal te collecteren. Je kunt je eigen digitale collectebus aanmaken en die promoten op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn etc.

Verhoog de opbrengst voor je club en maak een online collectebus aan! Van 8 t/m 13 maart 2021 is het de Jantje Beton Collecteweek. Je kunt de collectebus t/m 31 maart gebruiken.

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts een keer per week buiten. Tijdens de collecte wordt geld opgehaald waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we samen dat meer kinderen, meer kunnen spelen.

Collectebus aanmaken: https://jantjebeton.digicollect.nl/

Na het aanmaken van je digitale collectebus selecteer je Scouting Wielewaal als club waarvoor je collecteert. De opbrengst komt daarmee voor de helft ten goede van de groep. Vergeet niet om ook een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de link naar de digitale collectebus, onder vermelding van je speltak. Zo komt de opbrengst bij jouw speltak terecht.

Tot slot: De gemiddelde donatie staat op €7,25 van alle digitale collectebussen die zijn aangemaakt. De moeite waard dus!