Coronavirus (covid-19) en Scouting Wielewaal (Update 15 januari)

Met ingang van 15 december zijn de nieuwe strengere corona regels ingegaan. Oorspronkelijk betekende dit voor Scouting Wielewaal dat we tot 19 januari gesloten waren, en ondertussen is die sluiting vanwege de lock down verlengd tot en met 9 februari. We mogen dus tot ten minste 9 februari 2021 géén opkomsten verzorgen. Scouting WIelewaal houdt haar deuren gesloten.

Wij en dan met name onze leiders van alle speltakken gaan hun uiterste best doen om een online alternatief te bieden zodat onze jeugdleden wel uitgedaagd kunnen blijven worden. De speltakken zullen zelf bekijken hoe dit eruit zal gaan zien en u hierover informeren. Er zijn ook speltakken die in overleg met hun jeugdleden en de ouders geen online programma aan bieden vanwege ontbreken van belangstelling na een volle week digitaal onderwijs.

Vanwege de kerstvakantie draaien alle speltakken volgens planning op 26 december en 2 januari overigens niet.

Hopelijk mogen we vanaf 16 februari 2021 weer opkomsten op de blokhut verzorgen. Dit natuurlijk mits de strengere maatregelen dan niet verlengd worden. In alle gevallen zult u hierover geïnformeerd worden. Hopelijk dan met beter nieuws.

Ondanks alle beperkingen willen we iedereen fijne feestdagen wensen en bovenal een goed en gezond 2021.

Tot snel!

 

Eerdere berichtgeving (vervallen door latere berichtgeving)

Alle eerdere berichtgeving over Corona, opgenomen in enkele vorige nieuwsberichten, komt met dit nieuwsbericht te vervallen. Dat geldt ook voor het nieuwsbericht met de maatregelen.

PROGRAMMA'S

Dit zijn de programma's voor aankomend weekend.