Rabobank Clubsupport 2020: Stem op ons!

rabo clubsupport 2020

Net zoals vorig jaar zijn we dit jaar ook weer ingeloot om mee te doen met de Rabo Clubsupport Campagne. Tijdens deze actie kunnen alle Rabobankklanten die lid zijn van de Rabobank Eindhoven-Veldhoven hun stem uitbrengen via internetbankieren online of de Rabobank App. Dit kan t/m 25 oktober.

Rabobank Clubsupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij Scouting Wielewaal haar doel te behalen? Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Stemmen van 5 t/m 25 oktober

Tijdens de stemperiode van 5 t/m 25 oktober kunnen klanten van de Rabobank via een de smartphone app of de Rabobank internetbankieren website hun 5 stemmen uitbrengen op de clubs die ze een warm hart toedragen. Per persoon kunnen minimaal drie en maximaal vijf stemmen worden uitgebracht, waarvan er 2 op dezelfde club mogen zijn. Elk Rabobanklid kan door te stemmen € 10,00 weggeven. Stem je 5x, dan is elke stem € 2,00 waard. Stem je 3x, dan is je stem zelfs ruim € 3,30 waard! Als lid kun je dus € 6,60 bijdragen aan ons bestedingsdoel!

Hoe stem ik?

Door in te loggen in de app of op de Rabobank website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
  4. Verdeel drie (of vijf) stemmen over de door jouw gekozen clubs, waaronder hopelijk 2x Scouting Wielewaal.
  5. Druk daarna op 'Stempunten indienen' om je stem uit te brengen.

Bestedingsdoel

Met de bijdrage van Rabobank Clubsupport maken we een start met de vervanging van de zijdeur van het houthok. Na vele jaren trouwe dienst en het recente vandalisme is de deur aan vervanging toe. We maken van de gelegenheid gebruik om er een dubbele deur van te maken, zodat onze jeugdleden veilig het pionierhout en de kano's uit het houthok kunnen krijgen.

Stem op ons!

Wij willen als Wielewaal natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnenhalen om zo’n hoog mogelijk bedrag binnen te halen voor onze groep. Op de campagnesite kun je ons vinden onder Scouting Wielewaal. Wij hopen ook dit jaar weer veel stemmen binnen te halen. Dus geef dit door aan al je bekenden en breng je stem uit via de Rabobank app of - website!

Wel klant maar geen lid van de Rabobank?

Als klant van de Rabobank ben je niet automatisch lid. Klanten kunnen via internetbankieren, onder "mijn gegevens" zien of ze lid zijn van Rabobank Eindhoven-Veldhoven). Nog geen lid? Wordt dan snel lid zodat je alsnog je stem uit kunt brengen op onze groep: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

RABO ClubSupport Wordmap Holland 1920x1080 021