Vrijwilligers gezocht

gezocht vrijwilligersVanwege het aflopen van de zittingstermijn en het vertrek van vrijwilligers zijn we op zoek naar een aantal personen die invulling kunnen geven aan de functie als kascontrole-ouder (1 avond per jaar gedurende 2 jaar), praktijkondersteuner en enkele nieuwe bestuursleden voor de functies secretaris en blokhutbeheerder.

Secretaris (bestuursfunctie)

Wat houdt de functie secretaris in? 

 • Maakt deel uit van het dagelijks bestuur 
 • Maakt de agenda en de actie- en besluitenlijst voor de maandelijkse bestuursvergadering en verzendt deze binnen de groep. 
 • Maakt 2x per jaar de agenda voor de groepsraad en maakt daar een uitgebreid verslag van en verzendt deze binnen de groep. 
 • Stelt samen met de overige bestuursleden het jaarplan en jaarverslag op. 
 • Vraagt de VOG’s aan voor de vrijwilligers van de groep 
 • Verzorgt inkomende en uitgaande post 
 • Verzorgt attenties bij speciale gebeurtenissen 
 • Verzorgt uitnodigingen voor o.a. de FFFBBQ en de nieuwjaarsreceptie.

Je komt terecht in een gezellig maar ook serieus bestuursteam. Niet alleen bestaande uit leden maar ook ouders van kinderen. Wij ondersteunen onze leden waar we kunnen en verwachten dit ook van hen terug. Naast de bestuurstaken is er ook ruimte voor gezelligheid, zo zouden we het leuk vinden als je naast je bestuurstaak ook deelneemt aan groepsactiviteiten. En als je het leuk vindt wellicht een keer meedraait met een speltak om zo de groep beter te leren kennen.

Blokhutbeheerder (bestuursfunctie)

Naast de bovengenoemde vacature is komende groepsraad de functie blokhutbeheerder herkiesbaar. Onze huidige blokhutbeheerder Rene Brummel heeft aangegeven zich herkiesbaar te willen stellen, maar we verwelkomen andere kandidaten.

Kascontrole-ouder

Voor onze kascommissie zijn wij op zoek naar een ouder die zich hiervoor in wil zetten. Onze penningmeester verzorgt de administratie en de uiteindelijke jaarstukken. Hierop vindt vervolgens jaarlijks een controle plaats door een staflid en een ouder van een jeugdlid. Iedere jaar wordt er een persoon van de kascommissie vervangen. Dit jaar is dat de Ouder. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe ouder. De verwachte inspanning voor deze activiteit is doorgaans 1 avond per jaar om de stukken te controleren. Hiervoor is geen specifieke administratieve kennis vereist.

Praktijkbegeleider

Ook zijn wij op zoek naar een praktijkbegeleider voor het ondersteunen van onze leden. Als praktijkbegeleider ondersteun je leidinggevenden (en de andere binnen de groep actieve functionarissen) bij het verwerven van de benodigde competenties. 

Interesse?

Mocht je na het lezen van deze e-mail interesse hebben of meer willen weten over deze functie(s) dan horen wij dat graag! Je kunt dan contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij gaan graag met je in gesprek!