Coronavirus (covid-19) en Scouting Wielewaal (Update 16 maart)

Beste ouders/verzorgers,

De afgelopen weken is het onderwerp Corona niet meer weg te denken uit het nieuws. Ook bij Scouting Wielewaal houden we de situatie nauwgezet in de gaten. Daarbij zijn onze belangrijkste raadgevers het RIVM en Scouting Nederland.

Via email en deze website worden jullie op de hoogte gehouden van de laatste stand van zaken. Hieronder is de meest recente stand van zaken te vinden waar het onze groep betreft.

Meest recente berichtgeving (update 16 maart)

16/3/2020 Scouting Wielewaal is tot 6 april gesloten, alle programma's worden afgelast!

De sluiting is met een week verlengd. Tot 6 april zal het programma voor alle speltakken komen te vervallen. Dit in navolging van het dringende advies van het RIVM en Scouting Nederland om alle sociale contacten te beperken.

Het advies geldt in ieder geval tot 6 april. Wij houden de berichtgeving de komende weken in de gaten, en informeren u zo spoedig mogelijk over de programma's van de rest van de maand april. We houden echter rekening met verdere uitbreiding van de beperkingen, waardoor langere sluiting mogelijk is.

 

Eerdere berichtgeving (vervallen door latere berichtgeving)

12/3/2020 Scouting Wielewaal is heel de maand maart gesloten. Alle programma's gaan niet door.

11/3/2020 Scouting Wielewaal is komend weekend gesloten. Alle programma's van vrijdag 13 - en zaterdag 14 maart gaan niet door.

7/3/2020 Er is door het bestuur een email gestuurd aan betrokkenen bij Scouting Wielewaal. Hierin wordt het advies van het RIVM overgenomen aan iedereen in Noord-Brabant om met milde gezondheidsklachten thuis te blijven. Hieronder wordt o.a. verstaan hoesten en neusverkoudheid, al dan niet met koorts. Kinderen met dergelijke klachten worden verzocht om niet naar scouting te komen. In onze blokhut zullen steeds voldoende zeep en papieren handdoekjes beschikbaar worden gesteld.