Rabobank Clubkas actie: Stem op ons!

20190723 1 Logo Rabo ClubSupport 768x4841

Net zoals vorig jaar zijn we dit jaar ook weer ingeloot om mee te doen met de Rabo Clubkas Campagne. Tijdens deze actie kunnen alle Rabobankklanten die lid zijn van de RabobankEindhoven- Veldhoven hun stem uitbrengen via een speciale stemsite. 

Leden van de bank ontvangen bij de start van de stemperiode een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van vrijdag 27 september t/m vrijdag 11 oktober mogen zij via een speciale stemsite hun 5 stemmen uitbrengen op de clubs die ze een warm hart toedragen. De stemmen bepalen de hoogte van de bijdrage door de rabobank. Er wordt maar liefst € 400.000 verdeeld onder de deelnemende verenigingen.

Bestedingsdoel

Aan de deelname hangen natuurlijk een aantal voorwaarden vast. Zo hebben wij als Scouting Wielewaal een bestedingsdoel op moeten geven. Als doel hebben wij aangegeven een aantal nieuwe gps-en aan te schaffen voor de groep. Onze huidige gps-en zijn al vele jaren oud en niet meer van deze tijd. Ze zijn langzaam en bevatten oude kaarten. Ook zijn het er, als gevolg van de groeiende behoefte deze te gebruiken, te weinig. Reden genoeg om de aanschaf van gps-en als bestedingsdoel op te geven.

Stem op ons!

Wij willen als Wielewaal natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnenhalen om zo’n hoog mogelijk bedrag binnen te halen voor onze groep. Op de campagnesite kun je ons vinden onder Scouting Wielewaal. Wij hopen ook dit jaar weer veel stemmen binnen te halen. Dus geef dit door aan al je bekenden en breng je stem uit op https://www.clubkascampagne.nl/!

Meer info is hier te vinden: https://www.rabo-clubsupport.nl/

Wel klant maar geen lid van de Rabobank?

Als klant van de rabobank ben je niet automatisch lid. Klanten kunnen via internetbankieren, onder "mijn gegevens" zien of ze lid zijn van Rabobank Eindhoven-Veldhoven). Nog geen lid? Wordt dan snel lid zodat je alsnog je stem uit kunt brengen op onze groep: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

RABO ClubSupport Wordmap Holland 1920x1080 021

 

PROGRAMMA'S

Dit zijn de programma's voor aankomend weekend.
  • Speltak logo Explorers OchtendExplorers Ochtend
  • Speltak logo Explorers MiddagExplorers Middag
  • Speltak logo RoverscoutsRoverscouts
  • Speltak logo Plus scoutsPlus scouts