Rabobank Clubkas Campagne: Krijgen wij uw stem?

Rabobank actieNet zoals vorig jaar zijn we dit jaar ook weer ingeloot om mee te doen met de Rabo Clubkas Campagne.  Tijdens deze actie kunnen alle leden die lid zijn van de Rabobank Eindhoven- Veldhoven hun stem uitbrengen.

Dit kan via  www.rabobank.nl/eindhoven-veldhoven

Leden van de bank ontvangen bij de start van de stemperiode een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 5 april t/m zondag 29 april mogen zij via een speciale site hun 5 stemmen uitbrengen op de clubs die ze een warm hart toedragen.( als klant van de rabobank ben je niet automatisch lid. Klanten kunnen via internetbankieren, onder "mijn gegevens" zien of ze lid zijn van Rabobank Eindhoven-Veldhoven). De stemmen bepalen de hoogte van de bijdrage door de rabobank. Er wordt maar liefst € 175.000 verdeeld onder de deelnemende verenigingen.

Wat hebben wij als doel aangegeven bij de Rabobank? Aan de deelname hingen natuurlijk een aantal voorwaarden vast en hebben we een doel aan moeten geven bij de Rabobank. Als doel hebben wij aangegeven de nieuwe bestrating rondom het houthok.

Wij willen als Wielewaal natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnenhalen om zo’n hoog mogelijk bedrag binnen te halen voor onze groep. Op de stemsite kun je ons vinden onder Scouting Wielewaal. Wij hopen ook dit jaar weer veel stemmen binnen te halen. Dus geef dit door aan al je bekenden en breng je stem uit!

Mochten jullie hier nog vragen over hebben dan kun je deze stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.