Rabobank Clubkas Campagne: Krijgen wij uw stem?

Ehv Facebook afbeelding RCCSommige hebben er vast al weleens van gehoord. De Rabo Clubkas Campagne. Dit is een actie vanuit de Rabobank waarvoor elk jaar een aantal verenigingen worden uitgekozen. Dit jaar zijn wij uitgekozen om mee te doen!!

Tijdens deze actie kunnen alle leden die lid zijn van de Rabobank Eindhoven- Veldhoven hun stem uitbrengen via www.rabobank.nl/eindhoven-veldhoven

Leden van de bank ontvangen bij de start van de stemperiode een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 6 april t/m zondag 30 april mogen zij via een speciale site hun 5 stemmen uitbrengen op de clubs die ze een warm hart toedragen.( als klant van de rabobank ben je niet automatisch lid. Klanten kunnen via internetbankieren, onder "mijn gegevens" zien of ze lid zijn van Rabobank Eindhoven-Veldhoven). De stemmen bepalen de hoogte van de bijdrage door de rabobank. Er wordt maar liefst € 125.000 verdeeld onder de deelnemende verenigingen.

Dus heb je een rekening bij de Rabobank en ben je nog niet lid of weet je niet of je lid bent? Zorg dan dat je lid wordt zodat ook jij je stem aan Scouting Wielewaal kunt geven. Hier vind je een instructie over hoe je gratis lid kunt worden of kunt kijken of je al lid bent. 

Wat hebben wij als doel aangegeven bij de Rabobank? Aan de deelname hingen natuurlijk een aantal voorwaarden vast en hebben we een doel aan moeten geven bij de Rabobank. Als doel hebben wij aangegeven dat we hiervan spelmateriaal en duurzame materialen van zullen halen om het buitenspelen van onze leden te bevorderen.

Wij willen als Wielewaal natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnenhalen om zo’n hoog mogelijk bedrag binnen te halen voor onze groep. Op de stemsite kun je ons vinden onder Scouting Wielewaal. Wij hopen ook uw stem te ontvangen!

Mochten jullie hier nog vragen over hebben dan kun je deze stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.