Een zonovergoten Overvliegen en Familiefotofilm bbq

overvliegen 012Op 8 September was het dan zover. Het overvliegen en de familie foto film bbq. Het was een mooie zonnige dag waar iedereen dan ook volop van genoot. Diverse kinderen namen afscheid bij hun oude speltak om over te vliegen naar hun nieuwe speltak.

Om 14.00 uur stond iedereen bij de vlaggenmast klaar om te openen. Het Thema dit jaar van het overvliegen was "Bob de Bouwer". Omdat 2012 in het teken staat van de verbouwing van de blokhut moesten de overvliegers een steen meenemen over een parcoursje en uiteindelijk in het spelbos een muur metselen.

Na het overvliegen was het tijd voor het bekijken van alle foto's en films van de zomerkampen. In alle lokalen werden films en fotos afgespeeld en kon iedereen lekker nagenieten van zijn / haar zomerkamp. Hier werd natuurlijk volop vanovervliegen 226 genoten en er werd veel gelachen.

Nadat alle films bekeken waren nam onze voorzitter het woord. Hij bedankte de vrijwilligers voor hun inzet de afgelopen tijd. Het bouwteam welke onze mooie nieuwe toiletgroep gerealiseerd heeft en het website team werden nog even extra in het zonnetje gezet. Daarna werd de bbq ontstoken, de ouders genoten vooral van het lekkere eten en de drinken terwijl de kinderen zich heerlijk vermaakte op de luchtkussen. Het bleef nog gezellig tot in de late uurtjes.

Ga voor alle foto's snel naar de fotopagina van deze dag.